ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΣΕΡΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ!!!

Τη στιγμή που όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τον έχουν αποκλείσει, ο εκκεντρικός δικομανής (δεν αναφέρω το όνομα του, αποφεύγοντας να του κάνω διαφήμιση), έχει βρει καταφύγιο στο γνωστό κολαστήριο της τοπικής αποχαύνωσης της Γλυφάδας απ’ όπου και οι δυο μαζί εκτοξεύουν μύδρους συκοφαντίας κατά του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου .

Στο κάδρο αυτή τη φορά έχει την τύχη να βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Μάριος Κασσέρης (κατόπιν υπόδειξης συναδέλφου του δημ. συμβούλου), όπου τόσο αυτός, όσο και ο δήμαρχος, κρίνονται απ’αυτούς, αν είναι ποτέ δυνατόν, ως οι πιο ακατάλληλοι για τον δήμο Γλυφάδας, (λες και δεν λένε να καταλάβουν ότι ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου τυγχάνει της καθολικής αναγνώρισης όλων των Γλυφαδιωτών). 

Στο δημοσίευμα οι αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα οχετό από ύβρεις και χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου που δεν συνάδουν με την έννοια του ενεργού πολίτη που πραγματικά ενδιαφέρεται για την πόλη του και διαμαρτύρεται κόσμια αν συντρέχουν οι λόγοι στις αρμόδιες αρχές, αλλά δείχνει επακριβώς την εμπάθεια και το μένος των δυο συνεργατών κατά του δημάρχου και της δημοτικής αρχής που πιστεύουν ότι με τέτοιες κατάπτυστες ύβρεις και χυδαίους  χαρακτηρισμούς θα αποκτήσουν μεγαλύτερη δημοσιότητα με αποκορύφωμα άκουσον – άκουσον να προτρέπουν τους Γλυφαδιώτες να ξυπνήσουν και να τους πάρουν με τις πέτρες να πάνε στα τσακίδια, όπως πριν από καιρό καλούσαν τους Γλυφαδιώτες σε λαϊκό ξεσηκωμό. Αστειότητες.

Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα (θα πρέπει να ελεγχτεί), οποία έχει ξεπεράσει τα όρια ακόμα και της δημοσιογραφικής αλητείας (αρκεί μόνο να αναρωτηθούμε για το ποιος είναι ο πιο ΑΘΛΙΟΣ, ο σιτιστής,  αυτός που κάθε φορά δίνει την εντολή, ή αυτός που εκτελεί την εντολή?) και τείνει κοινής αναγνώρισης ως το κοινό χαμαιτυπείο του τύπου στη Γλυφάδα.

Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να παραλείψουν να στολίσουν και εμένα γιατί βρίσκομαι εμπόδιο στα πονηρά σχέδια τους, απαντώ στα κατάπτυστα λιβελογραφήματα τους και δεν τους επιτρέπω να μένουν στο απυρόβλητο, να ασχημονούν και ασελγούν βάναυσα κατά της κοινής νοημοσύνης παραπληροφορώντας όπως αυτοί σχεδιάζουν την τοπική κοινωνία με κατασκευασμένα σκάνδαλα, και ψευδείς ειδήσεις. Οι απειλές και ο εκφοβισμός που δέχομαι (Η απειλή, όπως είναι γνωστό αποτελεί ποινικό αδίκημα που τιμωρείται από το νόμο, ανεξάρτητα από το μέσο με το οποίο τελείται προφορικά, γραπτά, τηλεφωνικά ή διαδικτυακά) με την φραστική βία, ακόμα και η παράνομη προσβολή της προσωπικότητας μου προστατεύονται από τον νόμο και οι αποδεδειγμένα συνεχώς παρανομούντες και βισσοδομούντες κατά πάσης έννοιας νομιμότητας  θα κληθούν να απολογηθούν για τα τερατουργήματα τους στη δικαιοσύνη.

Να θυμίσω στον μαϊμουδένιο δημοσιογράφο – εκδότη της τοπικής αποχαύνωσης (μάρτυς υπεράσπισης του, ο εκκεντρικός δικομανής),  το προ ημερών δημοσίευμα του περί της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,  Το άρθρο 12  το οποίο επικαλείται αναφέρει: «Κανείς δεν επιτρέπεται να υποστεί αυθαίρετες επεμβάσεις στην ιδιωτική του ζωή, την οικογένεια, την κατοικία ή την αλληλογραφία του, ούτε προσβολές της τιμής και της υπόληψης του. Καθένας έχει το δικαίωμα να τον προστατεύουν οι νόμοι από επεμβάσεις και προσβολές αυτού του είδους».

Μετά από την μήνυση, ακολουθεί και η αγωγή, αυτό ας το έχει υπ’ όψιν του ο αριστερός διανοητής, γιατί καλή η τρελίτσα, αλλά καμιά φορά έχει και κόστος. Κλείνοντας να αναφερθώ στον Γιάννη Τζούβελη για τον οποίο στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι είναι ανεγκέφαλος (πιθανόν για ξεκάρφωμα) και να του πω να προσέχει γιατί ο εν λόγω δικομανής «φίλος δεν πιάνεται»! 

ΥΓ

Τι έγινε, πάει πέρασε μήνας κι ακόμα δεν είδαμε, δεν μάθαμε για την αιφνιδιαστική είσοδο, το μπουκάρισμα του καρβουνιάρη στο γραφείο του δημάρχου. Χορτάσαμε από απειλές τζαμπαμαγκιές αλλά από τηγανίτα τίποτα. Τώρα, μετά τα φαντάσματα των αιρετών που τον κυνηγούσαν να τον σκοτώσουν, κυνηγάει να διώξει ο ίδιος τους δολοφόνους από τον δήμο Γλυφάδας.

Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου!!!

 

4 σχόλια σε ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΣΕΡΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ!!!

  • Giannakopoulos Anastasios  λέει:

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΡΓΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΟΥ ΑΙΧΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΤΕΛΟΣ ! ! !

    • admin  λέει:

      Αλήτη Γιαννακόπουλε,κάνε ότι νομίζεις όμως το άστρο σου στη Γλυφάδα έδυσε. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι στο πέρασμα σου τινάζουν το πέτο τους κι αλλάζουν πεζοδρόμιο. Μας παριστάνεις τον ενεργό δημότη για να καλύψεις τον πρότερο έντιμο βίο σου? Όλη η τοπική κοινωνία ξέρει ποιος στην πραγματικότητα είσαι. Καθημερινά από το κολαστήριο της δήθεν ενημέρωσης που «ταΐζεις» βρίζεις τον δήμαρχο και εμένα προσωπικά που λοιπόν σε συκοφάντησα? Σας πειράζει, σας ενοχλεί που απαντώ στο ψέμα στη συκοφαντία και στα λίβελα και κατάπτυστα μυθιστορήματα σας? Θέλετε να παραπληροφορείτε και να δηλητηριάζεται την τοπική κοινωνία με κατασκευασμένα σκάνδαλα χωρίς να υπάρχει απάντηση. Από το να βρίζεις καθημερινά, να συκοφαντείς και να σπιλώνεις οικογένειες και να μας βγάζετε τσιτσίδια στις μπουρδελοσελίδες της δήθεν ενημέρωσης, στείλε καλύτερα τα στοιχεία που έχεις στον εισαγγελέα, αλλά εσύ θέλεις δημοσιότητα να σου στήσουν στο τέλος ανδριάντα. Καημένε ο κόσμος σε φτύνει και εσύ από τον αρρωστημένο σου εγωισμό νομίζεις πως βρέχει. Αυτή είναι η παιδεία σας, αυτό είναι το αντριλίκι σας, αυτή είναι η μαγκιά σας, να βγάλετε τον δήμαρχο και εμένα ξεβράκωτους στο διαδίκτυο. Ρεμάλια του κερατά έχετε το θράσος να λέτε ότι θιχτήκατε, υπάρχει δικαιοσύνη και θα πληρώσετε.. Νομίζετε ότι οι αναγνώστες σας βαρούν παλαμάκια για τα αίσχη που διαπράττεται? Όσο για τις απειλές σου ανατρίχιασα. Στερείσαι αντρισμού τσίπας και φιλότιμου και μόνο εκβιασμούς ξέρεις να κάνεις, αλλά όπως προείπα υπάρχει και η δικαιοσύνη, άλλωστε εσύ πάντα είχες ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί της. Κατανοητός???

  • Giannakopoulos Anastasios  λέει:

    ΠΟΣΑ € ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ; ; ;
    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ! ! !

    • admin  λέει:

      Γιαννακόπουλε,η αλήθεια σε ενοχλεί. Είσαι ένας αλήτης ένας εκβιαστής που το άστρο του στη Γλυφάδα έδυσε. Κάθε ημέρα που περνάει γελοιοποίησε όλο και περισσότερο στην τοπική κοινωνία που στο άκουσμα του ονόματος σου κυριολεκτικά αναγουλιάζει. Οι χιλιάδες καταγγελίες και μηνύσεις που έχεις υποβάλλει, δείχνουν και το ποιος ακριβώς είσαι. Έχεις γίνει ρεζίλι των σκυλιών που έρχονται και αφοδεύουν στην πόρτα σου. Πες μας, ονόμασε μας βρε «άντρα» δημόσια αν έχεις άντερα ποιος είναι ο αρχιπούστης που με πληρώνει; ? Είμαι από δαύτους που χρειάζομαι να μου υπαγορεύσουν τι να γράψω για να ξεμπροστιάσω όταν χρειάζεται κάποιους σαν και εσένα? Οι εκατοντάδες απειλές και οι εκφοβισμοί που δέχομαι από εσένα είναι καταγραμμένες, υπάρχει και η δικαιοσύνη, όμως κοντεύει όπως λες η μέρα που θα ξεβρομίσει η πόλη από εσένα και τους ομοίους σου. Γέρασες, σίτεψες, αλλά δυστυχώς μυαλό δεν έβαλες και παραμένεις εκδικητικός μοχθηρός και κατάπτυστος. Αλήτη εγώ δεν σε φοβάμαι!!

αφήστε ένα σχόλιο


8 × τρία =