ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ

Τίτλος Δράσης:
Εθελοντικός Καθαρισμός Let’s Do It στον Νότιο Υμηττό

Ημερομηνία/Ώρα: Κυριακή 02 Απριλίου, στις 10:00.

Σημείο Συνάντησης: Υμηττού 71, Πανόραμα Βούλας (στο Δημοτικό Κοιμητήριο Βούλας)

Οργάνωση: Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Βούλας
1ο Σύστημα Προσκόπων Γλυφάδας
2ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Γλυφάδας
3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Βούλας
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Σύντομη Περιγραφή
Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η διεθνής εθελοντική καμπάνια καθαρισμού έρχεται στην χώρα μας. Στόχο έχει την όλο και μεγαλύτερη κινητοποίηση πολιτών, ώστε ταυτόχρονα να καθαρίσουν πολλές και διαφορετικές περιοχές της χώρας μας!! Την Κυριακή 2 Απριλίου το Let’s Do It Greece έρχεται στον Νότιο Υμηττό, στην περιοχή της Βούλας. Μια μεγάλη συνεργατική δράση καθαρισμού, που θα ομορφύνει το βουνό μας!!

Έτσι, το Τοπικό τμήμα Ελληνικού Οδηγισμού Βούλας, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Γλυφάδας, το 2ο & 3ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Γλυφάδας & Βούλας και η Ε.Δ.Ν.Υ., σας καλούν σε αυτή τη μεγάλη δράση εθελοντικού καθαρισμού!!

Ελάτε κι εσείς, να περάσουμε ένα όμορφο πρωινό στο βουνό μας και να κάνουμε ο καθένας μια μικρή κίνηση, για τη βελτίωση και την αποκατάσταση του οικοσυστήματος του Νοτίου Υμηττού!!

Η δράση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.

Επίσης, η εταιρία Cyclefi, η οποία αποτελεί μία καινοτόμα υπηρεσία που παρέχει έναν πρωτοποριακό μηχανισμό παρακολούθησης, ιχνηλασιμότητας, ανίχνευσης και καταγραφής της ανακύκλωσης που πραγματοποιούν οι χρήστες της υπηρεσία, ενώ παράλληλα τους επιβραβεύει για την συνεπή τους στάση με εκπτώσεις σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, θα βρίσκεται εκείνη την ημέρα κοντά μας και θα συνδράμει με σακούλες για τη διαλογή των ανακυκλώσιμων υλικών!! Για περισσότερες πληροφορίες www.cyclefi.com/gr

Απαραίτητα:
– Άνετα, γερά παπούτσια (ορειβατικά άρβυλα προτείνονται).
– Νερό/σνακ για προσωπική χρήση.
– Φούτερ/αντιανεμικό/αδιάβροχο/καπέλο.
– Γάντια.

Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

www.edny.gr

ΚαθαρισμόςΝοτίουΥμηττού

αφήστε ένα σχόλιο


έξι − 6 =