Δραστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους: Καθημερινά SMS από τη Δευτέρα – Τα μηνύματα που θα λαμβάνουν

Κάθε μέρα οι ανεμβολίαστοι θα λαμβάνουν διαφορετικό sms,

Σε δραστικές λύσεις προκειμένου να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμών

προχωρούν οι Αρχές, την ώρα που η αναζωπύρωση της πανδημίας δημιουργεί ανησυχία, ενώ η αύξηση των θανάτων και των εισαγωγών στα νοσοκομεία, πιέζει το ΕΣΥ.

Eντείνοντας τις προσπάθειες αύξησης του ρεύματος προς τα εμβολιαστικά κέντρα, η κυβέρνηση προωθεί νέα καμπάνια στα κινητά τηλέφωνα των ανεμβολίαστων, στα οποία καθημερινά θα λαμβάνουν μηνύματα περίπου 450.000 πολίτες, τα προσωπικά δεδομένα των οποίων παραχωρήθηκαν από την πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ.

Συγκεκριμένα,  για κάθε μέρα προβλέπεται ένα διαφορετικό γραπτό μήνυμα ενθάρρυνσης της συμμετοχής τους στον εμβολιασμό, ενώ αράλληλα, μηνύματα έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν και οι πολίτες άνω των 50 ετών, για να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου.

Από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά νέα καμπάνια με sms, με στόχο να πειστούν οι μη εμβολιασμένοι πολίτες να λάβουν το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.  Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και καθημερινά θα στέλνονται μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα 450.000 ανεμβολίαστων μέχρι να νοσήσουν ή να εμβολιαστούν.

Τα προσωπικά δεδομένα παραχωρήθηκαν από την πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ. Κάθε μέρα οι ανεμβολίαστοι θα λαμβάνουν διαφορετικό sms, για την αναγκαιότητα και τα οφέλη του εμβολιασμού.

Σημειώνεται ότι, μηνύματα έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν και οι άνω των 50 ετών για να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου.

Παραδείγματα των sms που θα αποστέλλονται στους ανεμβολίαστους

deytera-600x398
triti-600x397
tetarti_0-600x393
pempti-600x390

αφήστε ένα σχόλιο


9 × οκτώ =