ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ

Με προσοχή θα πρέπει να κινούνται απόψε οι οδηγοί στη νέα λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του κόμβου με τη λεωφόρο Κηφισού, στην περιοχή Πειραιά και Μοσχάτου- Ταύρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Από τις δέκα το βράδυ έως τις 6 το πρωί η κυκλοφορία θα διακοπεί πλήρως στον κλάδο εξόδου της οδού Καραολή Δημητρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα.

Παράλληλα, θα καταλαμβάνεται εναλλάξ η δεξιά ή η αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας της Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφόρου Κηφισού και της οδού Κωνσταντινουπόλεως, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Επίσης, θα γίνεται εναλλάξ κατάληψη της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του κλάδου εξόδου της Λ. Κηφισού, από το ύψος της έναρξης διαχωρισμού με τον κλάδο εξόδου έως την οδό Κωνσταντινουπόλεως, στην κατεύθυνση προς Σ.ΕΙ.Φ./Νέα Λ. Ποσειδώνος.

Τέλος, θα καταλαμβάνονται εναλλάξ οι τρεις δεξιές ή οι δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας της Νέας Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αθ. Διάκου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

αφήστε ένα σχόλιο


τρία + 3 =