Διάτρητος από μηνύσεις και αγωγές ο  «επικηρυγμένος» δήθεν δημοσιογράφος τώρα και παρουσιαστής.

Διάτρητος από μηνύσεις και αγωγές ο  «επικηρυγμένος» δήθεν δημοσιογράφος τώρα και παρουσιαστής.

Το να απαντάς σε έναν επικηρυγμένο δήθεν δημοσιογράφο – μαϊμού εκδότη δεν έχει αξία, αντίθετα γίνεσαι ένα με αυτόν. Όταν όμως αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία χρειάζεται να δίνονται απαντήσεις κι αυτό μόνο και μόνο για τον μη σκεπτόμενο καταναλωτή που πέφτει θύμα της πληρωμένης κτηνοβατούσας δημοσιογραφίας. Συνήθως αυτοί που φωνάζουν για την ηθική τους υπόσταση είναι και οι πιο βρώμικοι και ένας τέτοιος είναι ο γνωστός λιβελογράφος – εκβιαστής όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του Ηλίας Ζαχαριάδης.

Ο ρόλος του λασπολόγου Ζαχαριάδη γενικότερα είναι γνωστός. Είναι ο υποτελής κιναιδιγράφος που τόσο αυτός όσο και η γνωστή συμμορία επί δεκαετίες λυμαίνονταν τα δημοτικά δρώμενα αιχμαλωτίζοντας με την μέθοδο της σπίλωσης τα θύματα τους για ιδίων όφελος και παρά τις  λυσσαλέες προσπάθειες  να σπιλώσουν και τον Δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου τον άνθρωπο που έβγαλε την Γλυφάδα από την μιζέρια, το τέλμα, την απαξίωση και έκοψε το μεροκάματο στους νταβατζήδες εκβιαστές,  δεν το κατάφεραν.  Και εδώ έχουμε για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να δούμε «ότι  ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του», αν μη τι άλλο λυπηρό..

Ο Ζαχαριάδης μετά την βρώμικη φυλλάδα που δεν ψήνεις ούτε ρέγκα και το χαμαιτυπείο που διαχειρίζεται, καθώς και τα δεκάδες ψευτοπροφίλ, αναβαθμίστηκε σε παρουσιαστή εισαγγελέα στο You Tube όπου φτιάχνει βιντεάκια παριστάνοντας τον δημοσιογράφο με σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα χαμηλού επιπέδου απευθυνόμενος ευτυχώς σε ένα χαμηλού επιπέδου κοινό.

Το χιουμοριστικό  στην υπόθεση σκανδαλολογίας είναι που τόσο αθώα αναρωτιέται ο πεντακθαρίδης γιατί η Δικαιοσύνη δεν εφαρμόζει τους Νόμους για όλους τους πολίτες; Εδώ λοιπόν θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του γιατί αν πραγματικά υπήρχε δικαιοσύνη που έκανε σωστά την δουλειά της ο εν λόγω «κύριος»  δεν θα κυκλοφορούσε με τις εκατοντάδες καταδίκες, ακόμη ελεύθερος. Ένας άνθρωπος που κρύβεται να μην τον τσιμπήσουν και που μέχρι σήμερα έχει αλλάξει κυνηγημένος δεκάδες σπίτια δεν έχει ηθική και αξιοπρέπεια. Ο τρόπος που έχει επιλέξει να  βγάζει το ψωμί του, είναι ευτελής, υποτελής και καταδικαστέος. Επειδή όμως το πράγμα συνεχίζει να διαιωνίζεται θα πρέπει να καταλάβει όπως λέει ο λαϊκός αφηγητής ότι πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση κάποτε όμως σπάει.

Ας μαζευτεί, επιβάλλεται να περάσει στην αυτεπίγνωση γιατί αυτά που μπορεί να κάνει στους άλλους κάποια στιγμή θα τα υποστεί κι ο ίδιος και μάλιστα με οδυνηρό τρόπο. Η ηθική υπόσταση του καθενός μας φαίνεται μέσα  από τις πράξεις, τους χαρακτηρισμούς, την συμπεριφορά μας κι όχι από τις συκοφαντικές κατηγορίες που εκτοξεύουμε έναντι των άλλων. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει κάποια έγγραφα και δεν είναι η πρώτη φορά που αυτός και τα «υπόλοιπα» μέλη της συμμορίας τα στέλνουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τον Οικονομικό Εισαγγελέα.

Παρά  τις εκατοντάδες καταγγελίες «ΟΥΔΕΝ ΜΕΜΠΤΟΝ». Το μόνο που κατάφεραν κάθε φορά τόσο αυτός όσο και ο βρωμιάρης τοκογλύφος που έπινε το αίμα του κοσμάκη ήταν να παρακωλύουν τα έργα. Ξέρει και ο ίδιος και τα άλλα μέλη της συμμορίας ότι ειδικά ο σημερινός δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου είναι «ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΟΣ», η δουλειά όμως είναι να πέσει η λάσπη.  Κάποιος θα  πρέπει να του φρεσκάρει την μνήμη ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος το σχετικό δημοσίευμα με τους πηγαίους τίτλους περί διαφθοράς και διαπλοκής στο δήμο Γλυφάδας που έχει να κάνει με τις αυτοβυθιζόμενες μπάρες είναι κι αυτό η συνέχεια της γνωστής δημοσιογραφικής αλητείας του εν λόγω επικηρυγμένου δήθεν δημοσιογράφου.

Τέτοιο λαγωνικό και δεν γνωρίζει ότι οι αυτές οι αυτοβυθιζόμενες μπάρες έχουν τοποθετηθεί στο Κοιμητήριο, στον Αγ. Τρύφωνα και στην Αγ. Τριάδα κι ακόμη ένα ζευγάρι βρίσκεται στις αποθήκες όπου θα χρησιμοποιηθούν  με την ολοκλήρωση έργου που οσονούπω θα παραδοθεί.

Ρωποπερπερήθρες, κοινώς μπούρδες.

Όπως προείπα θα πρέπει να περάσει στην αφύπνιση την  αυτεπίγνωση αν δεν θέλει να δει πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος ανεβασμένα στα μανταλάκια με το δελτίο της αστυνομίας. Και τότε θα του πέσει η μούρη όταν όλοι αυτοί που τους κουσουμάρεται ως ιεραπόστολος της διαφάνειας και της εντιμότητας καταλάβουν με τι μπουμπούκι έχουν ν κάνουν.  Αυτό ας το προσέξει,ας το  λάβει σοβαρά υπόψη του. Του κρατήσαμε χαρακτήρα γιατί δεν θέλαμε για κανέναν λόγο να κάνουμε το επίπεδο δάπεδο όμως αν εξακολουθήσει τα ρυπαρογραφήματα και τις συκοφαντίες θα αντιμετωπιστεί όπως ακριβώς του αξίζει και τα αστυνομικά δελτία δεν λένε ψέματα.

 

Χθες «Συνελήφθη»  ο ομόσταυλος του, έρχεται πάλι η σειρά του

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + 3 =