Δημόσιες ευχαριστίες σε εταιρείες και ιδιώτες για τις δωρεές του Πάσχα

Ο Δήμος Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά τις εταιρείες, τους φορείς και τους ιδιώτες που συνεισέφεραν ώστε να συγκεντρωθούν τα αγαθά τα οποία διανεμήθηκαν στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας,

κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα. Σε μια δύσκολη για όλους συγκυρία, ο Δήμος Γλυφάδας με την πολύτιμη συνδρομή τους κατόρθωσε να μη μείνει κανένας συμπολίτης μας χωρίς τα βασικά αγαθά για το γιορτινό τραπέζι. Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου διανεμήθηκαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων σε περισσότερους από 2.000 κατοίκους που είναι ενταγμένοι στις κοινωνικές δομές, με στόχο να ζήσουμε όλοι μαζί το εορταστικό κλίμα και να στηρίξουμε τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες, τους φορείς και τους ιδιώτες που συνέβαλαν και φέτος ώστε να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα αγαθά, σε μια εποχή που υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Ελπίζουμε σύντομα οι δυσκολίες να αποτελούν παρελθόν», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Τον συντονισμό της δράσης είχε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά, η οποία υπογράμμισε ότι: «Προσπαθήσαμε και φέτος να κάνουμε πιο όμορφες τις γιορτινές αυτές μέρες για όλους. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ενισχύσει το δίκτυο κοινωνικών δομών του Δήμου μας και σε μέσα και σε προσωπικό, έτσι ώστε να μπορούμε να απλώνουμε ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας για τους πολίτες που έχουν ανάγκη».

 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου, διένειμε τα εξής:
1500 κιλά κρέας (αρνί & κατσίκι)
2100 πακέτα ζυμαρικά
2435 κουτιά γάλα
2200 τεμάχια όσπρια (φασόλια, φακές)
720 λίτρα ελαιόλαδο
1300 τεμάχια ρύζι
1200 τεμάχια τοματοχυμό
800 κουτιά πουρέ
750 τεμάχια ζάχαρη
750 τεμάχια αλεύρι
300 πακέτα μπισκότα
320 τεμάχια δημητριακά
600 τσουρέκια
Ένα κομμάτι των προϊόντων κάλυψε με ίδια δαπάνη ο Δήμος Γλυφάδας και τα υπόλοιπα οι ακόλουθες εταιρείες και φορείς, καθώς και ιδιώτες, οι οποίοι δεν επιθυμούν δημόσια αναφορά:
* Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε.
* Γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη
* Φούρνοι Βενέτη
* Ο Φούρνος της Τερψιθέας
* Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο Σόβολος
* Ζαχαροπλαστεία Τσίρου
* Ζαχαροπλαστεία Κοσμικόν
* Παραδοσιακόν
* Max Perry
* Kayak
* Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης
* Σούπερ Μάρκετ Α.Β. Βασιλόπουλος
* LAMDA Development S.A.
* D.S.A.M. Συμβουλευτική Α.Ε.
* Ντέλι – Σάλσα Ε.Π.Ε.
* ‘Ιδρυμα Σιούφας & Συνεργάτες (δικηγορική εταιρεία)
* Florida Mall
* Οικοδομικές Εργασίες Θεόφιλος Λισγάρης
* Πολιτιστικός Σύλλογος Χειροτεχνών Οικοτεχνών Γλυφάδας «Χειρός Έργα»

αφήστε ένα σχόλιο


6 + δυο =