ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ!

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό Άλσους 15, την 14η Ιουνίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 2.30 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

 

1.            Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί των οδών Διαδ.Παύλου και Αγγ. Μεταξά.

 

2.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» με διακριτικό τίτλο ¨FOCACCINO¨ ιδιοκτησίας της ¨ΕΥ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ – Ν. ΜΟΥΔΑΤΣΟΣ Ε.Π.Ε.¨ στην συμβολή των οδών Λαζαράκη αρ.4 και Α. Παπανδρέου του Δήμου μας.

 

3.            Λήψη απόφασης, αναφορικά με τη χορήγηση (ανανέωση) άδειας λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για χρονικό διάστημα ενός έτους για το κατάστημα ή επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί ως «εστιατόριο – μπαρ εντός του ξενοδοχείου ¨GOLDEN SUN¨» με διακριτικό τίτλο ¨GOLDEN SUN ¨ ιδιοκτησίας της ¨ΑΦΟΙ ΚΟΤΡΩΝΑ Α.Ε.¨ στην οδό Μεταξά αρ.72 του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος – Πρόεδρος

 

 

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

αφήστε ένα σχόλιο


6 + ένα =