ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ”

Αυλαία ρίχνει αύριο το «Σινεμά ο Παράδεισος», το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών σε υπαίθριους χώρους που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας. Τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, γνωστές ταινίες του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, για μικρούς και μεγάλους, προβλήθηκαν σε πλατείες και άλλους δημοτικούς χώρους, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους.

 

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό και αυτή την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και δεσμεύθηκε για συνέχιση και καθιέρωση του καλοκαιρινού αυτού θεσμού.

 

Σήμερα, Πέμπτη, στις 9 το βράδυ, στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, προβάλλεται εξ αναβολής η ταινία «Σαμπρίνα», η γνωστή κομεντί με τους Όντρεϊ Χέμπορν, Χάμφεϊ Μπόγκαρντ.

 

Αύριο, το «Σινεμά ο Παράδεισος» κλείνει, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα, με «Το Πάρτι», την ξεκαρδιστική κωμωδία με τους Πήτερ Σέλλερς, Κλοντέ Λονζέ, Ναταλία Μπορίσοβα – και με μια μικρή γιορτή για τους φίλους του κινηματογράφου!

CINEMA_01

CINEMA_02

CINEMA_06

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 1 =