ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ

Τόσες πολλές ηλιθιότητες γιατί στερείται επιχειρημάτων μόνο ο Ζαχαριάδης θα μπορούσε να γράψει. Μεταξύ άλλων ο τοπικός μας Μπαξεβάνης  λέει ότι ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου ετοιμάζει την εικόνα του για τις επερχόμενες εκλογές ρίχνοντας στο στίβο της ενημέρωσης νέα σάιτ. Πιθανόν πιστεύει ότι απευθύνεται σε ηλίθιους πολίτες που ότι βρώμικο τους πετάξει θα το αρπάξουν και θα το φάνε.

Προφανώς δεν βρέθηκε κανείς από  το σινάφι του να πει σε αυτόν τον δυστυχή εκ Σεπολίων μασατζή- κιναιδογράφο ότι ο καιρός που έγραφε πέντε «βρωμιές» προκαλώντας άσκηση βίας και έπαιρνε φράγκα γιατί όλοι τρέμανε τη συκοφαντία και τη σπίλωση, πέρασε ανεπιστρεπτί. Προφανώς δεν βρέθηκε κανείς να του πει ότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα με  τις ηλιθιότητες που γράφει τη στιγμή που  η εικόνα του αναμορφωτή δημάρχου της Γλυφάδας είναι τα έργα του και μόνον αυτά και δεν έχει ανάγκη από κανένα σάιτ.

Δυστυχώς ακόμα δεν κατάλαβε ότι οι πολίτες δεν κοροϊδεύονται,  έχουν μάτια βλέπουν  και δεν περιμένουν να διαμορφώσουν γνώμη και άποψη από κανένα σάιτ. Καιρός είναι να καταλάβει ότι τα «ταμεία» που έδιναν «μπικικίνια» για εξυπηρετήσεις έκλεισαν και πρέπει να βρει άλλο τρόπο επιβίωσης, άλλωστε υπάρχουν και οι όμοροι δήμοι!!!

αφήστε ένα σχόλιο


5 × = είκοσι πέντε