ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Επικεφαλής της Δημιουργικής Διαδρομής και Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Στέλιος Δίβαρης, την προηγούμενη εβδομάδα, έκανε πλήθος συναντήσεων και παρευρέθηκε σε αρκετές συγκεντρώσεις.

Την προηγούμενη Κυριακή 3/11/2013 συζήτησε με καταστήματα του κέντρου της Γλυφάδας με αφορμή την πρώτη ανοιχτή Κυριακή για τα καταστήματα.

Οι συζητήσεις ήταν πολύ ενδιαφέρουσες και ο Υποψήφιος Δήμαρχος είχε την δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με αρκετούς καταστηματάρχες.

Την Πέμπτη 7/11/2013 είχε συνάντηση με τους Συνταξιούχους Γλυφάδας και γύρω Δήμων, με τους οποίους αντάλλαξε πολλές απόψεις και αγωνίες για το μέλλον, αλλά παράλληλα πήρε ελπίδα από το πάθος τους και την ανταγωνιστικότητα τους για την ζωή και το μέλλον.

Τέλος παρευρέθηκε στην συνάντηση της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας “Η ΡΩΜΑΝΙΑ” όπου συνάντησε πολλούς και καλούς φίλους περνώντας μια ευχάριστη παραδοσιακή μουσική βραδιά, που με επιτυχία οργάνωσε ο Σύλλογος.

Ο κ. Στέλιος Δίβαρης θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στον ιστορικό Σύλλογο για την οργάνωση της μουσικής βραδιάς.

IMG_2019 IMG_2017

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + 6 =