ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΓΕΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΚΔΟΤΗ – ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ;

Δήμητρη  Αγγελάτε, ήρθε ο καιρός να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να στείλεις τον  συκοφάντη και  λασπολόγο στην δικαιοσύνη.

Ο υπαινιγμός του αδίστακτου ψευτοεκδότη – ψευτοδημοσιογράφου Ζαχαριάδη που σε ταυτίζει με ανθρώπους της νύχτας με μπράβους και ενέργειες που δεν συνάδουν με τις αρχές και το ήθος τόσο το δικό σου όσο και της οικογένειας σου, πρέπει επιτέλους να πάρει την απάντηση που του χρειάζεται. Είναι κατανοητό ότι δεν επιθυμείς να ανοίξεις διάλογο  με τον ξενόφερτο (εκ του Κολωνού) που αυτοβαπτίστηκε Γλυφαδιώτης,  ψευτοεκδότη – ψευτοδημοσιογράφο, όσο όμως δεν πράττεις  αυτά που ο νόμος ορίζει σε  περιπτώσεις χυδαίας και κατάπτυστης συκοφαντίας  για να του το βουλώσεις, τόσο αυτός υποτροπιάζει.

Δημήτρη Αγγελάτε, ήρθε μήπως η ώρα να αναλογιστείς ποιον τάιζες με δεκάδες διαφημίσεις στην λάθρα εφημερίδα του για να εισπράξεις σήμερα  την αχαριστία και την σπίλωση τόσο την δική σου όσο και της οικογενείας σου; Δυστυχώς αυτός ως ντελίβερι σκατών δεν διανοείται να καταλάβει ότι πίσω από την δημοσιογρα φία του κώλου που υπηρετεί, υπάρχουν και παιδιά. Προφανώς δεν θέλει να καταλάβει ότι υπάρχουν όρια κι ότι τέτοια κατάπτυστα δημοσιεύματα μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία και την προσωπικότητα ενός παιδιού, κι αυτό  πιθανότατα γιατί η έννοια της πατρότητας είναι γι αυτόν μια άγνωστη λέξη που τον αφήνει παγερά αδιάφορο.

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 6 = είκοσι τέσσερα