ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: “ΝΑΙ” ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Το δημοψήφισμα της 05.07.2015 ρίχνει στις πλάτες του ελληνικού λαού την ευθύνη που θα έπρεπε να είχαν αναλάβει εδώ και πέντε μήνες η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. 

Όπως δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης, το δημοψήφισμα δεν πληροί τα διεθνή πρότυπα, γιατί καλεί σε πολύ σύντομο χρόνο τους πολίτες να απαντήσουν σε ένα ασαφές ερώτημα.

Σε αυτό το εκβιαστικό δίλημμα, στο οποίο η κυβέρνηση έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της οπισθοδρόμησης και της απομόνωσης, ο ελληνικός λαός θα πρέπει να τοποθετηθεί και να απαντήσει με το μοναδικό τρόπο που μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή της χώρας. Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να πει ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη. Διότι:

ΝΑΙ σημαίνει ότι δεν απεμπολούμε το ευρωπαϊκό κεκτημένο και τη θέση που έχουμε κατακτήσει εντός της ευρωπαϊκής οικογένειας.

ΝΑΙ σημαίνει ότι αύριο οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα μπορούμε και πάλι να συμμετέχουμε ανεμπόδιστα στην οικονομική και κοινωνική ζωή.

ΝΑΙ σημαίνει ότι δεν θα φοβόμαστε μήπως «κουρευτεί» ο κόπος της εργασίας μας.

ΝΑΙ σημαίνει ότι δεν επιτρέπουμε την αποδιοργάνωση του κοινωνικού ιστού, την εξόντωση των επιχειρήσεων, την εκτίναξη της ανεργίας, την βίαιη φτωχοποίηση του λαού μας.

ΝΑΙ σημαίνει ότι η τοπική αυτοδιοίκηση θα μπορεί να παρέχει στους δημότες τις αυτονόητες υπηρεσίες για την καθημερινότητά τους.

ΝΑΙ σημαίνει ότι οι παιδικοί σταθμοί που φιλοξενούν και διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας θα συνεχίσουν να λαμβάνουν ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

ΝΑΙ σημαίνει ότι ο Δήμος μας θα μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει μέσω των κοινωνικών δομών βοήθεια στους αδύναμους και κοινωνικά ευάλωτους συμπολίτες μας.

ΝΑΙ σημαίνει ότι δεν δίνουμε την άδεια σε κανέναν να παίξει με την αξιοπρέπειά μας.

Γι’ αυτούς τους λόγους καλούμε την Κυριακή 05.07.2015 τις Γλυφαδιώτισσες και τους Γλυφαδιώτες, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, να ψηφίσουν ΝΑΙ στην αταλάντευτη ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας.

vimaonline.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 5 = έντεκα