ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΔΙΒΑΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Στέλιου Δίβαρη Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας-Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Δημιουργική Διαδρομή Δίβαρης:

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις για δήθεν υποψήφιους Δημάρχους.

Αν οι εποχές ήταν άλλες, με χαρά θα λέγαμε καλή επιτυχία σε όλους και θα γελούσαμε με τη γραφικότητα του πανηγυριού. Αλλά λόγο της κρισιμότητας των καιρών, της σωρείας προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός και κατά συνέπεια ο γλυφαδιώτικος λαός, δεν μπορώ παρά να δηλώσω ότι ο καιρός όπου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι παρασκευάζονταν στον κομματικό δοκιμαστικό σωλήνα έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο δήμος Γλυφάδας δεν είναι επαγγελματική στάση ανεφοδιασμού για κανένα. Η ιδιότητα του Δημάρχου Γλυφάδας δεν μπορεί να είναι προσόν στο βιογραφικό ούτε και πολιτικό σκαλοπάτι για ανώτερη πολιτική θέση. Η νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται πρόσωπα και ομάδες ανθρώπων, που γνωρίζουν τα προβλήματα της πόλης, έχουν ζυμωθεί μέσα στην πόλη και είναι διατεθειμένοι και μπορούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις όποιες ικανότητες έχουν για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων από τις πολιτικές του παρελθόντος.

Η δημοσίευση ονομάτων με τη μορφή φήμης, δηλαδή χωρίς σαφή δήλωση του ενδιαφερόμενου-«υποψηφίου» στην ουσία είναι αποπροσανατολισμός. Στερείται λαϊκής βάσης, εξυπηρετεί συμφέροντα, αποδυναμώνει οποιαδήποτε σοβαρή υποψηφιότητα και οδηγεί το ψηφοφορικό σώμα σε ακραίες και αντιδραστικές τοποθετήσεις.

Παρακολουθούμε όλοι με ανησυχία ότι το τελευταίο διάστημα κινήματα βίας και αποκλεισμού κοινωνικών ομάδων κάνουν την εμφάνισή τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το να εμφανίζονται (δημοσιογραφικά) τα κόμματα ότι καπελώνουν τις τοπικές κοινωνίες, όπως γινόταν παλιά, επιβάλλοντας υποψηφίους, είναι μία εικόνα που οδηγεί το ψηφοφορικό σώμα στα άκρα.

Δεν είναι τυχαία! Εξυπηρετούν συμφέροντα και δεν είναι αλήθεια!

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


3 − = δυο