ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ?

Επειδή πολλοί φίλοι με ρωτούν αν υπάρχουν νεότερα σχετικά με το γνωστό θέμα της περιβόητης αυτοψίας στην πολυκατοικία του Γιαννακόπουλου κι αν ο Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας  κ. Αιμίλιος Βουγιουκλάκης ανταποκρίθηκε στο αίτημα μου ή εποίησε την νήσσαν  φοβούμενος τον Γιαννακόπουλο, θα πρέπει να σας διαβεβαιώσω ότι ο κ. Βουγιουκλάκης έπραξε τα μέγιστα και προχώρησε σε  όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που  έχουν σχέση και για την περαιτέρω πορεία της υπόθεσης και γι αυτό θα πρέπει να τον ευχαριστήσω, άλλωστε ήταν  κάτι  αναμενόμενο αφού του ήθος και η εντιμότητα του είναι γνωστή.

Η καθυστέρηση της από μέρους μου πληροφόρησης σας, οφείλετε καθαρά σε διαδικαστικούς και μόνο λόγους, ευελπιστώ δε, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω όλα τα απαραίτητα έγγραφα, τους ισχυρισμούς της πολεοδομίας για την μακρόχρονη αυτή καθυστέρηση, αλλά και τους ισχυρισμούς  και τις αστείες δικαιολογίες του Γιαννακόπουλου που ενώ του έχουν επιδοθεί οι προγραμματισμένες αυτοψίες, αυτός διακωμωδεί την διαδικασία ζητώντας και πετυχαίνοντας συνεχείς αναβολές κάθε φορά για αστείους λόγους, δυσφημώντας με αυτόν τον τρόπο την υπηρεσία της πολεοδομίας για την ανοχή που δείχνει στα τερτίπια ενός πολίτη που ενώ υποδύεται τον ενεργό δημότη συμπεριφέρεται απρεπώς, προκλητικά και απαξιωτικά στους νόμους του κράτους, θέλοντας έτσι με αυτό τον εξοργιστικό τρόπο να επιδείξει λεονταρισμό, ότι οι νόμοι υποτάσσονται σε αυτόν κι όχι αυτός στους νόμους.

Ελπίζω λοιπόν ότι  είναι θέμα ολίγων ημερών που θα είμαι σε θέση να προβώ σε αποκαλύψεις που κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους, αρκεί μόνο να σας πω ότι σύμφωνα με όσα ακούγονται, με τις αστείες αναβολές που επικαλείται και επιτυγχάνει να παίρνει, σκοπό έχει να εκθέσει την υπηρεσία δόμησης του τμήματος αυθαιρέτων της πολεοδομίας.

 

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + = 11