ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ: Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΄ΧΕΙ ΤΟ «ΘΕΜΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗ, ΤΟ ΧΩ ΟΜΩΣ ΕΓΩ!!

Εδώ  πλέον η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.  Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με έναν ηλίθιο. Κουρδ0μένε, τις δικαιολογίες για τις ξεβράκωτες φωτοσοπιές, την σάτιρα που επικαλείσαι κι όλους τους χυδαίους και κατάπτυστους χαρακτηρισμούς που κατά καιρούς εκτοξεύεις εναντίον μου να τους πεις στους δικαστές κι αυτοί σίγουρα θα σε πιστέψουν .

Με αυτό το άνανδρο σκεπτικό σαν το δικό θα μπορούσα λες και εγώ μέσω φωτοσοπιάς  να σε βγάλω ξεβράκωτο? Κουρδομένε δεν είμαστε της ίδιας σχολής αυτό δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση και έχε υπόψη σου ότι μπορεί τα «γιαννακοπουλέϊκα» να τα μαθες καλά, αλλά σε εμένα δεν περνάνε. Εγώ ανόητε αυριανιστή παρλαπίπα, όταν γράφω για κάποιον έχω όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να μην αδικήσω και να μην συκοφαντήσω ποτέ κανέναν και  μάλιστα αν κάπου  κάνω λάθος, έχω μάθει να ζητάω συγνώμη, αντίθετα με εσένα που επιμένεις να γίνεσαι πιο ηλίθιος από ότι είσαι και να παριστάνεις τον ανήξερο ότι τάχα μου η φωτοσοπιά δεν ήταν έργο δικό σου αλλά την βρήκες στο facebook  και να συνεχίζεις τους χυδαίους χαρακτηρισμούς  θέλοντας έτσι να δείξεις πόσο αντράκι είσαι.

Επιμένω να λέω ότι στο δικαστήριο  θα σου αλλάξω τα φώτα γιατί μπορεί κάποιοι από το αναγνωστικό κοινό που απευθύνεσαι να τρώνε αμάσητη την βρώμικη τροφή που τους ταΐζεις, αλλά όχι οι δικαστές. Παραληρητικέ παρλαπίπα έχω σοβαρότερα και πιο ουσιαστικά  θέματα να ασχοληθώ  από το να ασχολούμαι συνέχεια μαζί σου και να τρώω τον χρόνο μου σε ηλιθιότητες . Να με παρακολουθείς για να δεις να μαθαίνεις ότι  εγώ βγάζω ειδήσεις και όχι παπαριές όπως εσύ. Το «θέμα» με τον γνωστό ευυπόληπτο Γλυφαδιώτη τον οποίο φιλοξενείς στο χαμαιτυπείο που διαχειρίζεσαι για να βρίζετε τον δήμαρχο και εμένα,  δεν «Το ΄χει» ο Μπάμπης , το χω όμως εγώ.

Κοίτα για να μαθαίνεις!!!   

αφήστε ένα σχόλιο


− 2 = ένα