ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ  ΞΕΠΛΕΝΕΙ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ!!  

Πιθανόν σε κάποιους να μην αρέσουν αυτά που λέω και γράφω, αυτό είναι θεμιτό και αποδεχτό γιατί δείχνει υγεία, δημοκρατία κι άλλωστε δεν μπορούμε να αρέσουμε και σε όλους. Θα καταλάβουν όμως ορισμένοι ότι εγώ είμαι αγύριστο κεφάλι, δεν δέχομαι και δεν παίρνω εντολές από κανέναν, καθώς επίσης, δεν χαϊδεύω και δεν ξεσκονίζω κανέναν. Επειδή λοιπόν υπάρχει μια δυσαρέσκεια όσον αφορά κάποια άρθρα μου που αφορούν κάποιους αιρετούς στον δήμο Γλυφάδας, (πιθανόν θίχτηκαν τα συμφέροντα τους, γιατί δεν νομίζω να θίχτηκε η αξιοπρέπεια τους), θα πω ότι στόχος  μου είναι στηλιτεύσω τα κακώς κείμενα και να στείλω σπίτι τους κάποιους παρατρεχάμενους που μέχρι χθες δεν ήξεραν κατά που πέφτει το δημαρχείο της Γλυφάδας και ξαφνικά είδαν φως και είπαν να μπουν στον δήμο για να… «προσφέρουν», καθώς επίσης να μάθει ο κόσμος κι αυτούς που για πολλά χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα πλέγμα εξουσίας και νομίζουν ότι με τους μηχανισμούς ή τις πλάτες κάποιων θα ασελγούν κατ’ εξακολούθηση στην νοημοσύνη του πολίτη και θα βρίσκονται μόνιμα στην εξουσία.

Όσοι νομίζουν ότι έθιξα την αξιοπρέπεια τους  «ας την δουν αλλιώς», ο καιρός που επιβάλλεται να γίνουν οι αλλαγές πλησιάζει, άντε να δούμε τι κλάματα και οδυρμούς θαχουμε, άντε να δούμε τι κατάρες και τι αφορισμοί θα πέφτουν  στα πηγαδάκια. Τότε να  δω πόσο μάγκισες-ες  είναι.  Εκεί να τους δω, κι άλλωστε ουδείς αναντικατάστατος. Την τελευταία λέξη επ΄αυτών την έχει πάντα ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου που το ένστικτο του έχει αποδειχτεί ότι δεν τον γελάει ποτέ.

Λίγη υπομονή λοιπόν και πιστεύω ότι και πάλι θα δικαιωθώ γιατί πολλοί από δαύτους είναι προβλέψιμοι.  Ας παραδειγματιστούν οι «κηφήνες» από τους στρατιώτες της παράταξης, απ’ αυτούς που δεν ζήτησαν τίποτε, που στάθηκαν παλικαρίσια κι ακόμα και σήμερα βρίσκονται με σθένος στο πλευρό του δημάρχου γιατί κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο δίκαιο. Ας αφήσουν τις μοδίστρες και τους ράφτες κι ας βγάλουν ψυχή κι όρεξη για δουλειά. Δεν είναι δυνατόν να λέμε η κόρη μου ξέσκισε, ο γιος μου σάρωσε άντε να δούμε τι θέση θα πάρουν.

Αφήστε τα αυτά, θα φάτε κράξιμο που θα είναι όλο δικό σας.

 

Ένα σχόλιο σε ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ  ΞΕΠΛΕΝΕΙ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ!!  

  • ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ  λέει:

    ΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…….ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ……ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΚΟ….ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × = 72