«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ »

Ένα ακόμη σκάνδαλο για την ελληνική κοινωνία με πρωταγωνιστή μάλιστα, πρόσωπο της πολιτικής σκηνής, μετά την αποκάλυψη της είδησης πως ο πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, Χάρης Τομπούλογλου, συνελήφθη για εκβιασμό. Μάλιστα ο κ. Τομπούλογλου έπεσε με μεγάλη ευκολία στην «παγίδα», ενώ μαζί του συνελήφθη και ένας συνεργός με προσημειωμένα χαρτονομίσματα αξίας 25.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό μαρτυρίες και στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές φαίνεται να τα ζήτησε ο ίδιος – και μάλιστα εκβιαστικά – από διαφημιστική εταιρεία και η οποία – με νόμιμο τρόπο – είχε αναλάβει πρόγραμμα του νοσοκομείου.

Ανάμεσα στην δικογραφία για την υπόθεση του Χάρη Τομπούλογλου βρίσκονται και καταγεγραμμένες συνομιλίες του με κάποιον συνεργό ή σίγουρα δικό του άνθρωπο με γνώση των κινήσεων του προέδρου. Συγκεκριμένα, στις συνομιλίες αυτές φέρεται να λέει: «Δεν είμαι εγώ μ…. να κονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία αυτή την εποχή». Σε άλλη συνάντηση μιλάει ανοικτά για τα σχέδια του για τη συγκεκριμένη εταιρία που τελικά τον κατήγγειλε. Μάλιστα δείχνει να δηλώνει πως έχει σκοπό να καταγγείλει τον διαγωνισμό που κέρδισε η εταιρεία, αν δεν συμφωνήσουν οικονομικά. «Θα καταγγείλω τον διαγωνισμό. Θα τους καταστρέψω. Δεν θέλω καμία επικοινωνία μαζί τους» λέει ο πρόεδρος τον νοσοκομείου με μάρτυρά την κρυφή κάμερα.

«Τόσα λεφτά κυκλοφορούν για εμάς δεν έχει; Τώρα θα κάνουμε.. χρυσές δουλειές. Θα σου βγάλω και εσένα ένα ποσό» είπε σε ενδιάμεσο της διαφημιστικής εταιρίας ο Χάρης Τομπούλογλου. Μάλιστα, ήθελε να είναι σε ετοιμότητα που είχε φτιάξει και το πρακτικό του διοικητικού συμβουλίου που θα έθετε εκτός του έργου την διαφημιστική εταιρεία, παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει τον σχετικό διαγωνισμό.

Την ίδια στιγμή οι αποκαλύψεις για τον πρόεδρο του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού φέρνουν στην μνήμη άλλα περιστατικά που πρωταγωνίστησε ο κος Τομπούλογλου. Ένα από αυτά ήθελε τον πρόεδρο του νοσοκομείου μπλεγμένο σε σκάνδαλο – με χρώμα ροζ. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις εκλογές του 2000 την αγορά πλημμύρισαν φήμες την ύπαρξη ενός επίμαχου ροζ βίντεο όπου φαινόταν ξεκάθαρα το πρόσωπο του Χάρη Τομπούλογλου να πρωταγωνιστεί παρέα με άλλους τέσσερις νεαρούς, όπως διαβάζουμε στο koolnews.gr.

Από την άλλη μπορεί και μόνο στο άκουσμα της είδησης της σύλληψης του κου Τοομπούλογλου, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης να τον αποκήρυξε με ανάρτησή του στο twitter τον κ. Τομπούλογλου αλλά φαίνεται ότι στο παρελθόν οι δύο άνδρες είχαν συχνές κοινωνικές επαφές. Μαζί μάλιστα είχαν βιώσει και μια δύσκολη εμπειρία, αφού στις 12 Απριλίου 2012 σε κεντρικό ζαχαροπλαστείο της Νέας Φιλαδέλφειας δέχθηκαν επίθεση με γιαούρτια. Μαζί τους ήταν και η σύζυγός του υπουργού, Ευγενία Μανωλίδου.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × 9 =