ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΚΙΣΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΟ ΝΔ!!

Η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί προτεραιότητα. Οφείλουμε όμως όλοι μας να συμβάλλουμε θετικά και να μην καταλήγουμε σε τετελεσμένα που μόνον κακό κάνουν. Όσοι υποστήριζαν  ότι οι συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών φυγομαχούσαν  γιατί έτσι νόμιζαν  ότι θα αποφύγουν την συντριβή και θα βγουν ατσαλάκωτοι.  Δυστυχώς κάποιοι προβάλλοντας διλήμματα και ανησυχίες δείχνουν να μην σέβονται τους εκατοντάδες φίλους ψηφοφόρους που πολλοί απ’ αυτούς ανανέωσαν με το υστέρημα τους προκειμένου να τους τιμήσουν, ακόμα δε και την απόφαση της ΚΕΦΕ. Ας μην κοροϊδεύουν τον αγνό ΝΔ ότι κινδυνεύει η ενότητα της παράταξης της ΝΔ, ας πουν την αλήθεια, ας παραδεχτούν  ότι έκαναν λάθος υπολογισμούς και μόλις αντιλήφθηκαν  την διαφαινόμενη συντριπτική νίκη του συνυποψήφιου τους δείλιασαν, έβαλαν την ουρά στα σκέλια και λάκισαν μην επιτρέποντας στους ΝΔ φίλους τους να   εκφραστούν δημοκρατικά και ελεύθερα. Η ήττα είναι πάντα μεσ’ το παιχνίδι και είναι ατιμωτικό όταν δεν ξέρεις να χάνεις κι όταν ρίχνεις την ευθύνη στον συνυποψήφιο σου. Ο μόνος χαμένος σε αυτήν την ιστορία είναι ο Νίκος Παπάζογλου.

Οι προθέσεις των κ.κ Τζούβελη – Νιτσιόπουλου – Θεοδοσόπουλου ήταν ήδη γνωστές και επισφραγίστηκαν χθες με την απουσία τους απ’ το δημοτικό συμβούλιο.

Εφεξής με το όποιο τίμημα ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου πρέπει  να καθαρίσει την ήρα από το στάρι, τους αχάριστους και τους έρποντες, τους δόλιους και τους κωλοτούμπες.

Στον αγύριστο!!

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × 1 =