Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ – ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

60 τόνοι τροφίμων διατέθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας για το Πάσχα

Δέματα αγάπης με τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας σε περισσότερες από 450 οικογένειες που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Τα είδη διατροφής έφτασαν τους 60 τόνους και περιελάμβαναν  ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, κρασί, λαχανικά, φρούτα, περισσότερα από 300 αρνιά, 600 κοτόπουλα, τσουρέκια κ.α.

Δικαιούχοι των δεμάτων αγάπης που διανεμήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο ήταν μακροχρόνια άνεργοι, άποροι, πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες, άτομα με αναπηρία, μοναχικοί άνθρωποι, ηλικιωμένοι.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης ο οποίος παραβρέθηκε στη διανομή ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της δράσης, τις Επιχειρήσεις και τους Πολίτες που διέθεσαν τα είδη διατροφής καθώς και το ανθρώπινο Δυναμικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, για τη βοήθειά τους, ώστε το μήνυμα της Αγάπης και της Αλληλεγγύης να φτάσει στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες.

Παράλληλα ο Δήμος στήριξε τις κοινωνικές δράσεις της τοπικής Εκκλησίας.

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? No12

 

 

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − = 7