ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!! Κορονοϊός – Αρνητής πατέρας στη Θέρμη: Θα κάνω μήνυση στη διευθύντρια για 2,7 εκατ. ευρώ (βίντεο)

Τη δική του άποψη για όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο δημοτικό σχολείο του γιου του στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης, έδωσε ο Γιάννης Σαρηγιαννίδης, που οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο

χθες, Τρίτη, μετά από μήνυση της διευθύντριας για επεισόδιο που προκάλεσε όταν δεν επετράπη στον γιο του να μπει στο σχολείο χωρίς αρνητικό self test.

Αρχικά ερωτηθείς για το συμβάν που έφερε σε δύσκολη θέση και το ίδιο του το παιδί, ο 37χρονος είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι μέχρι προχθές πήγαινε στο σχολείο κανονικά με τη μάσκα. «Στη συνέχεια παραπονέθηκε το παιδί ότι δεν ήθελε να φορέσει τη μάσκα στο σχολείο και εγώ το υποστήριξα» είπε για να δικαιολογηθεί. Χαρακτήρισε «υποτιθέμενη» την πανδημία, είπε ότι τα νούμερα των νεκρών και των ασθενών παραπέμπουν σε γρίπη και όπως είπε «είναι κάτι το οποίο δεν με έχει πείσει ότι θα σκοτώσει το παιδί μου».

Επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία, χαρακτήρισε τις θέσεις του ο διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Καπραβέλος.

«Θα μηνύσω τη διευθύντρια» – Ζητώ 2,7 εκατ. ευρώ

Ο αρνητής πατέρας δήλωσε σήμερα έξω από το σχολείο του παιδιού, ότι θα υποβάλλει μήνυση κατά της διευθύντριας του 2ου Δημοτικού στη Θέρμη και θα αξιώσει το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ.

«Θα μπω μέσα, θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας» υποστήριξε, σύμφωνα με το thesstoday.gr.

«Ήρθα να αφήσω ένα διαβιβαστικό και να ενημερώσω τη διευθύντρια του σχολείου. Θα αφήσω τη σύμβασή μας, θα πάρω αριθμό πρωτοκόλλου και θα ενημερώσω τη διευθύντρια, η οποία έπρεπε να έχει ήδη ενημερωθεί από τη Νίκη Κεραμέως, καθώς έχει υπογράψει και έχει αποδεχτεί τους όρους της σύμβασής μας. Την αποδέχτηκε σιωπηρά μετά από 60 μέρες και η αποδοχή έχει τρεις φορές μεγαλύτερη δύναμη από ό,τι έχει να υπογράψει κάποιος πάνω σε ένα χαρτί» είπε ο πατέρας αρνητής.

αφήστε ένα σχόλιο


− 3 = έξι