ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ “ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ” ΤΟΥ

Θυμηθείτε και θαυμάστε την ποιότητα του “ανδρός”. Δείτε τι έλεγε τότε ο Γιαννακόπουλος για τον Ηλία Ζαχαριάδη και αναρωτηθείτε για το πως αλλάζουν οι καιροί μπρος το κοινό συμφέρον. Είπα – Ξείπα,  κι από ορκισμένοι  εχθροί τακίμια και κολλητοί στην υπηρεσία σπίλωσης κατά του Δημάρχου Γλυφάδας  Γιώργου Παπανικολάου.  Αυτούς τους “κυρίους” μπορεί να τους εμπιστευτεί κανείς???

Γιαννακοπουλος

«COSA NOSTRA» ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»

Συσταθείσα από συγκεκριμένους αιρετούς που έχουν σχέση με το Δήμο Γλυφάδας και συνεργάζονται με γνωστότατο εκδότη και δημοσιογράφο, ο οποίος με «πάγια αντιμισθία» έγραφε – φει υπέρ συγκεκριμένων δημάρχων. ( Ήρθε η ώρα, τα πρόσωπα των «μαύρων Ταμείων» και ο δημοσιογράφος, να καταγγελθούν στον Εισαγγελέα του Οικονομικού Εγκλήματος, για τις νόμιμες ενέργειες …).
Ο εν λόγω δημοσιογράφος χρόνια είναι φοροφυγάς, συκοφάντης και εκβιαστής – τρεις φορές καταδικασθείς (αστικά και ποινικά) για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και είναι πολλαπλά υπόδικος για την ίδια πράξη. Ανά διαστήματα αλλάζει διευθύνσεις, ( προφανώς επειδή δεν καταβάλει τα μηνιαία μισθώματα) και από τα ποινικά δικαστήρια ακυρώνονται οι εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις, με το πρόσχημα ότι δεν ελάμβανε γνώση των κλητήριων θεσπισμάτων, ενώ γνώριζε όλες τις αντιδικίες του και τις παρακολουθούσε.

Προσφάτως, από το Α΄ Τριμ. Εφετείου Πλημ/των Αθηνών, έγινε δεκτή εκπρόθεσμη έφεσή του, επειδή ο «μάρτυράς του » Β. Ν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Γλυφάδας, ενόρκως (και χωρίς αιδώ) κατέθεσε ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα ο εν λόγω δημοσιογράφος κατοικούσε σε άλλη διεύθυνση και έτσι δεν έκτισε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου, με μηνύτρια την Μαρία Παπάζογλου.

Αναστάσιος Γιαννακόπουλος

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε × = 5