Δήμος Σαρωνικού – Μπαγκλαντές

Αυτοχριζμένοι μεσσίες, για τα μπάζα.

Ντροπή σας. Είστε η χειρότερη δημοτική αρχή.

Εκτός του ότι είστε ανίκανοι και άσχετοι είστε και προκλητικά αδιάφοροι να διαχειριστείτε και τα πιο απλά πράγματα. Αναρωτιέμαι πως μπορείτε και κυκλοφορείτε ανάμεσα στους πολίτες όταν τους έχετε απαξιώσει. Σπασμένοι σωλήνες ύδρευσης μετατρέπουν σε ποτάμι την Γαλάζια Ακτή. Κάδοι γεμάτοι που όσο πιάνει η ζέστη περνάς και σου έρχεται αναγούλα και σεις όλοι μες την τρελή χαρά για να βρέξετε τα μπουτάκια και για ουζάκι στα παραλιακά παραμάγαζα.

Οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι κοιλαράδες προχωρημένης ηλικίας που το μόνο που σας ενδιαφέρει πως θα αυξήσετε τα έσοδα. Μια δημοτική αρχή παντελώς απούσα από τα προβλήματα της καθημερινότητας  του πολίτη. Αναρωτιέμαι πως οι πολίτες δεν σας έχουν πλακώσει στις μηνύσεις για την θλιβερή εικόνα που παρουσιάζουν οι βομβαρδισμένοι δρόμοι, τα ανύπαρκτα και σπασμένα πεζοδρόμια, τα σκουπίδια (κατ’ επέκταση η δημόσια υγεία, η προστασία του περιβάλλοντος), στρώματα, παπλώματα και οι βρώμικες παραλίες.

Αναρωτιέμαι πως δεν σας καταγγέλλουν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση γιατί ενώ το νταβατζηλίκι με τα υπέρογκα δημοτικά τέλη συνεχίζεται οι υπηρεσίες που παρέχει ο δήμος στους δημότες είναι παντελώς μηδαμινές, ανύπαρκτες.

Με τι μούτρα θα κατέβετε να ζητήσετε την ψήφο του πολίτη στις ερχόμενες εκλογές? Τι πάλι θα τους πείτε? Η μήπως ο εφησυχασμός και η αδιαφορίας σας έχει να έχει να κάνει με την υπνώτουσα συνείδηση και την πνευματική υποθερμία του ψηφοφόρου που αντί να σας στείλει στον αγύριστο για να μην πω κάτι άλλο, λέει ένα δεν βαριέσαι και υποκύπτει στις νέες σας υποσχέσεις συνοδευόμενες από αγκαλίτσες και φιλάκια?

Επαγγελματική δουλειά από επαγγελματίες του είδους που το μόνο που σας ενδιαφέρει η προβολή και η κονόμα. Κανείς σας δεν εξαιρείται από την απαξίωση, από την θλιβερή και μίζερη εικόνα που έχει ο δήμος Σαρωνικού. Κανείς σας δεν εξαιρείται, είστε όλοι υπεύθυνοι για την κατάντια του δήμου Σαρωνικού.

Ακολουθούν καταγγελίες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση

αφήστε ένα σχόλιο


7 + ένα =