Δήμος Γλυφάδας: ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ

 Άρχισε η διανομή 500 γευμάτων την ημέρα σε ευπαθείς οικογένειες της Γλυφάδας

    

Με διακριτικότητα και σεβασμό προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας άρχισε σήμερα η καθημερινή διανομή 500 γευμάτων, για διάστημα ενός μηνός, σε  ευπαθείς οικογένειες του δήμου μας, με πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών προς την Περιφέρεια Αττικής. Πρόκειται για μια μεγάλη αλυσίδα ανθρωπιάς που έχει απλωθεί για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας, οι οποίοι βιώνουν πιο έντονα την κρίση λόγω της πανδημίας Covid-19.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο κανείς δεν είναι μόνος, κανείς αβοήθητος. Προτεραιότητά μας ήταν και είναι η στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ευχαρίστησε τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο για την ουσιαστική συμβολή του ώστε να γίνει εφικτή η υλοποίηση του προγράμματος σίτισης.

Τα γεύματα τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποσότητα είναι αξιοπρεπέστατα και η διανομή τους γίνεται κατ΄ οίκον,  ανά δύο την ημέρα (μεσημεριανό και βραδινό) για κάθε μέλος της οικογένειας. Τον συντονισμό της όλης δράσης έχει η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γλυφάδας Λένα Δεναξά.

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


δυο + = 3