ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΑ…

Στην χθεσινή εκπομπή “ΜΑΚΕΛΕΙΟ4” του έγκριτου δημοσιογράφου και παρουσιαστή Στέφανου Χίου ακούστηκαν σοβαρές καταγγελίες από τον αναγγελθέντα ( δια στόματος βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου) και τυπικά υποψήφιο δήμαρχο Σωτήρη Βοργιά και τον μαϊμουδένιο δήθεν εκδότη – δημοσιογράφο Ηλία Κουτσώνα.

Εμείς μέσα από τα δεκάδες δημοσιεύματα όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εξαντλήσει το θέμα της “συναλλαγής” των φερόμενων ως εμπλεκομένων στην υπόθεση του μνημονίου, έτσι κρίνουμε πως πρέπει να σταθούμε μόνο στην ποιότητα του μάρτυρα, φερόμενου ως εκδότη.

Ο εν λόγω κύριος για μια ακόμη φορά δήλωσε ψευδώς ότι είναι εκδότης τοπικής εφημερίδας και δημοσιογράφος, χωρίς κανείς να ελέγξει αν αυτή του η ιδιότητα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και την αλήθεια. Δυστυχώς στην Ελλάδα του ότι δηλώσεις είσαι, αυτός ο απορροφητήρας ή αλλιώς Ρουφ που μόνο αστροναύτης ακόμα δεν έχει δηλώσει ότι είναι, δεν εμπνέει καμία σοβαρότητα και εμπιστοσύνη, αντίθετα προκαλεί γέλιο πολύ γέλιο, αφού όντως αμόρφωτος, παριστάνει τον Λάρι Κινγκ και συστήνεται απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Αυτό το παρατράγουδο, ο φερόμενος ως μεγαλοεκδότης, τελειόφοιτος της τρίτης δημοτικού, στην πραγματικότητα τεχνίτης επί των αποχετεύσεων, στην θέα των 50€ είναι διαθέσιμος αν χρειαστεί να παρουσιαστεί σαν μάρτυρας που είδε… και άκουσε… χωρίς κανείς ποτέ να του ζητήσει ένα τουλάχιστον παραστατικό που να αποδεικνύεται η ιδιότητα του επαγγέλματος που ισχυρίζεται ότι κατέχει, η αν απλά είναι το Ντελίβερι που διακινεί ανυπόστατες φήμες και ψέματα προς εξυπηρέτηση συμφερόντων. Και επειδή προστάτης κατά της βλακείας δεν υπάρχει αυτός ο “μασκαράς” θέλησε να αυτοπαρουσιαστεί και σαν “μάρτυρας” και να μας πει ότι έχει οχτώ αγωγές από τον Κόκκορη.

Κατά τα λοιπά τα όσα θλιβερά ακούστηκαν για πολλοστή φορά για τους εμπλεκόμενους πολιτικούς ταγούς, είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα και δείχνουν ότι η βρώμα και η δυσωδία καλά κρατεί κι ότι η Γλυφάδα για μια ακόμη φορά είτε από το γυαλί είτε από τα μανταλάκια καταφέρνει να γίνεται περίγελος, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι το άντρο της ακολασίας.

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 2 = έξι