Γιώργος Παπανικολάου, “ένας άλλος δήμαρχος”: Οι εκπλήξεις συνεχίζονται – Τρενάκι, άμαξες και τυμπανιστές έρχονται στη Γλυφάδα !

Σε ρυθμούς χριστουγεννιάτικους μπαίνει από την Κυριακή η Γλυφάδα, με χαρμόσυνες μελωδίες και πολλές εκπλήξεις, πάντα με μεγάλη προσοχή και σεβασμό στις συνθήκες της πανδημίας.

Το τρενάκι του Δήμου Γλυφάδας με δύο Αγιο Βασίληδες που θα μοιράζουν σκουφάκια και μπαλόνια αλλά χωρίς επιβάτες, θα κάνει βόλτες σε όλη την πόλη από τη θάλασσα μέχρι το βουνό, μεταφέροντας τη γιορτινή ατμόσφαιρα σε κάθε σπίτι. Άμαξες και τυμπανιστές θα προσθέτουν μοναδικό τόνο χαράς και ζωντάνιας στην πόλη, ενώ ηχητικό σύστημα θα παίζει χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια. «Η χαρά των Χριστουγέννων θα γεμίσει και φέτος κάθε γωνιά της Γλυφάδας μας. Μπορεί η πανδημία να μην μας επιτρέπει ακόμη να διοργανώσουμε μεγάλες εκδηλώσεις, αλλά το μήνυμα της αγάπης, της αισιοδοξίας, της μεγάλης γιορτής των Χριστουγέννων θα φθάσει σε κάθε σπίτι και εμείς θα δώσουμε και πάλι τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να μην είναι κανείς στην πόλη μας μόνος», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Τον συντονισμό των εορταστικών δράσεων έχει και φέτος η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Άννυ Καυκά, η οποία φροντίζει να αντηχεί ο παραδοσιακός ήχος των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη και να είναι οι μέρες αυτές φωτεινές και γιορτινές για όλους.
(οι φωτογραφίες είναι αρχείου από εκδηλώσεις προηγουμένων ετών, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας που θα ισχύσουν φέτος).

αφήστε ένα σχόλιο


× οκτώ = 56