ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ: Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΒΡΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου έχει ως αρχή του να μην απαντάει στις αυταπόδεικτες συκοφαντικές αναφορές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, άλλωστε ελάχιστοι είναι αυτοί που τους παίρνουν στα σοβαρά αφού με την καθημερινή εμμονή τους στα υποτιθέμενα σκάνδαλα, μόνον γέλιο και θυμηδία προκαλούν και υπό αυτήν την έννοια δεν χρειάζεται να απαντήσει κανείς.

Οι αρχές και η ηθική του δεν επιτρέπουν να πέσει σε αυτό το επίπεδο. Ενδιαφέρεται και δουλεύει ασταμάτητα μόνο για τα σοβαρά θέματα που έχει ο Δήμος και δεν ασχολείται με ανθρώπους που κοιμούνται και ονειρεύονται τον ρεβανσισμό και την εκδίκηση. Δεν ασχολείται με όσους μηχανεύονται σκάνδαλα και το πώς θα σταθούν εμπόδιο στην Δημοτική Αρχή  για να ικανοποιήσουν τις εμμονές και τις ψυχικές διαταραχές τους.

Η Γλυφάδα καθημερινά αλλάζει όψη και ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου τυγχάνει της καθολικής αποδοχής του Γλυφαδιώτικου λαού. Τα  παραποιημένα γεγονότα, κατασκευασμένες ειδήσεις, λασπολογία,  συνωμοσιολογική παράνοια, τρομολαγνεία, έως και οι εκβιασμοί είναι τα χαρακτηριστικά της λεγόμενης «κίτρινης δημοσιογραφίας». Άλλωστε το φαινόμενο της μονταζιέρας είναι σε όλους γνωστό.

αφήστε ένα σχόλιο


5 × εννέα =