ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είδε τις «μετοχές» του, αλλά και τις κατακτήσεις του στις γυναίκες, να εκτοξεύονται μετά το τέλος του Survivor και σε συνέντευξή του αποκαλύπτει την πιο απρόσμενη πρόταση γάμου που δέχθηκε!

«Πολλά περίεργα έγιναν μετά το Survivor! Μου ζήτησε να με παντρευτεί μια κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της. Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει. Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση», περιγράφει, στο Πρώτο Θέμα και τον Κώστα Μπουρούση, ο 35χρονος Σκιαθίτης.

Και καταλήγει: «θέλει σεβασμό ο χειρισμός. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι, προφανώς είναι ευαίσθητος. Μπαίνω στη θέση του αλλού, γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα. Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Έχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει».

 

peoplegreece

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 5 =