ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ!!

Ο διαχειριστής του τοπικού χαμαιτυπείου «κοινός» παρλαπίπας με ελλιπή ανδρισμό φάσκει και αντιφάσκει και ως μυξοπαρθένα αρνείται τώρα ότι γνωρίζει τον Γιαννακόπουλο τον οποίο επανειλημμένα φιλοξενεί στην σελίδα της τοπικής αποχαύνωσης με τα αήθη  υβριστικά και κατάπτυστα δημοσιεύματα εναντίον του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και εμένα προσωπικά γιατί στηρίζω την δημοτική αρχή. Δεν τον γνωρίζει αλλά του φτιάχνει βιντεάκια με αισχρούς υπότιτλους και φωτοσοπιές, ταυτίζεται μαζί του και τον επευφημεί ως έναν αξιότιμο πολίτη ενώ γνωρίζει ότι πρόσφατα ακόμα καταδικάστηκε για τα σοβαρά αδικήματα της πλαστογραφίας, παραβίαση κατάσχεσης, υπεξαίρεση και τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση, σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών και 2.000 χρηματική ποινή με τριετή αναστολή,

«φθάνοντας  στο σημείο ενώ δεν τον ξέρει », να πει στους πολίτες ότι ο Γιαννακόπουλος θα μπορούσε να ήταν ένας ανώτατος δικαστικός.

Αυτό είναι η όχι ύβρης προς την δικαιοσύνη?

Διαμαρτύρεται ακόμη και η ουροοδόχος κύστη με τα καμώματα του παραληρητικού παρλαπίπα που παριστάνει τον πρόεδρο παράταξης και βάζει στοιχήματα ότι το 2019 θα υποστούμε από δαύτον εκλογική νίλα.  Αρνείται ως γνήσιο σερνικό που είναι ότι γνωρίζει τον Ζαχαριάδη την στιγμή που από το παρελθόν έχουν δοσοληψίες , ακόμα και σήμερα έχουν αγαστή συνεργασία κι ο ένας φιλοξενεί τα δημοσιεύματα του άλλου και την στιγμή που τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα. Αυτά θα τα πει στους δικαστές κι αυτοί… θα τον πιστέψουν.

Επί τη ευκαιρία μιας και δεν  γνωρίζει τον Γιαννακόπουλο μήπως θάπρεπε αν του έχει διαφύγει να αναρτήσει στο χαμαιτυπείο που διαχειρίζεται την πρόσφατη καταδικαστική απόφαση της δικαιοσύνης για τα σοβαρά αδικήματα της πλαστογραφίας, παραβίαση κατάσχεσης, υπεξαίρεση και τοκογλυφία κατ’ εξακολούθηση, σε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών και 2.000 χρηματική ποινή με τριετή αναστολή, την στιγμή που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι σημαίνων πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας? 

Αλλά νομίζω ότι για ευνόητους λόγους δεν θα το κάνει!!!

Το γνωστό ποιηματάκι  από τον Συριζαίο διανοητή παρλαπίπα που μιλάει για συμμορίτες, εκτοξεύει αφορισμούς και ύβρεις κατά της επάρατης δεξιάς, για να προσθέσει και νέες απειλές ότι δημοσιεύματα μου αποστέλλονται στους αρμόδιους της κυβέρνησης για τις δέουσες ενέργειες. Ανατρίχιασαααααααααααα,  άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και ο τοπικός Σύριζα στην Γλυφάδα τον έδιωξε κλοτσηδόν και αναγκάστηκε να κάνει μόνος του παράταξη,  για να μην μπορεί να τον πειράξει κανείς.  

Χαχαχαχαχαχα,η πλάκα συνεχίζεται.

Κουρδομένε, μετά ξύπνησες???

αφήστε ένα σχόλιο


+ τέσσερα = 7