ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ

Οι Εντός και  οι Εκτός των Τειχών και επί τα αυτά. Οι επί τα αυτά της Βουλής και το άρμεγμα της Αγ-Ελλάδας.  

Ρε για κοίταξε να δειςΑυτοί που μας κατέστρεψαν  ζητούν και τα  ρέστα. Ρε  δεν  ντρέπεστε;
Και σεις ρε, ορισμένοι πρωτοκλασάτοι  εκ των δημοσιογράφων κρατήστε λίγο τα προσχήματα του Δημοσιογράφου;. Δεν ντρέπεστε;. Ο.Κ δεν λέω μισθός, μισθός για να συντηρήσετε τις οικογένειες σας, αλλά και λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει. Αμάν πια!.

 

Ρε ΣυνΕλληνες που λέει και Βελόπουλος  ξεχνάμε τόσο εύκολα και γρήγορα;.

 

Ξεχνάμε που αυτοί οι τύποι κατέστρεψαν την Χώρα μας:. Που έδιωξαν  τα παιδιά μας στο εξωτερικό και βολοδέρνουν ακόμη σαν την άδικη κατάρα;.

 

Ξεχνάμε που αυτοί οι τύποι έδιωξαν τους φίλους μας, τα εγγόνια μας, τα αδέλφια μας, τις συντρόφισσες και συντρόφους μας, τις συναγωνίστριες και συναγωνιστές μας  στα πέρατα του κόσμου;.

 

Ξεχνάμε που αυτοί οι τύποι σε συνεργασία με τους πάτρωνες τους και τις πολιτικές που εφάρμοσαν   γιγάντωσαν την κλεπτοκρατία;.

 

Ξεχνάμε που αυτοί οι τύποι με συνοπτικές ή με φωτογραφικούς διαγωνισμούς και διατάξεις έδιναν δουλειές μόνον σε  ημετέρους;.

 

Γιατί ρε  ΣυνΈλληνες γιατί ξεχνάμε;. Μήπως γιατί, αυτοί οι νέοι αξιωματούχοι, κρατούν αξιοπρεπή στάση απέναντι σε όλους μας;. Μήπως γιατί ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ και κρατάνε με περηφάνια όλους εμάς που οι προηγούμενοι και οι πιο προηγούμενοι από τους προηγούμενους καθημερινώς μας ξεφτίλιζαν στους υπόλοιπους λαούς του κόσμου;.

 

Γιατί;.

 

Γιατί οι προηγούμενοι δεν είχαν ούτε ένα πλάνο Στρατηγικού Σχεδιασμού;.

 

Γιατί;.

 

Γιατί, μέχρι που να αναλάβουν αυτοί οι νέοι  Κυβερνόντες  κατάφερναν με τις πρακτικές των προηγούμενων, να θησαυρίζουν οι τράπεζες, οι  εντός και οι εκτός των τειχών και μαζί με αυτές και η κλεπτοκρατία;.

 

Γιατί;.

 

Γιατί συνεχίζουν να δίνουν οι προηγούμενοι το δικαίωμα  στον κάθε Νταισεμπλουμ,  σπέρνουν  φόβο και πανικό με αποτέλεσμα οι έχοντες να βγάζουν από τις Ελληνικές Τράπεζες (κακώς) τα χρήματα τους, καταθέτοντας τα στις ξένες,  κερδοσκοπώντας εις βάρος Ελληνικών, συρρικνώνοντας την Ελληνική οικονομία;.

 

Γιατί;.

 

Γιατί ρε ΣυνΈλληνες χτυπάνε τόσο άσκημα και με τόσο βάναυσο τρόπο την κ. Πρόεδρου Ζωή Κωνσταντοπούλου;. Επειδή δεν είναι όμοια τους;.  Εμείς είμαστε άπειροι και ανίκανοι να κρίνουμε την Πρόεδρο ή  κάθε άλλον νέο αξιωματούχο  και μπορούν να  κρίνουν μόνον  παλιοί βουλευτές του κοινοβουλίου;. Ποιος τελικά πρέπει να κατηγορείται, αυτοί που μπήκαν τώρα στη βουλή και με αξιοπρέπεια προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται ή αυτοί που κυβέρνησαν για τόσα χρόνια και με τα μνημόνια και τον ενδοτισμό τους, οδήγησαν τους ανθρώπους σε χιλιάδες αυτοκτονίες;.

 

Γιατί;.

 

Γιατί ρε ΣυνΈλληνες χτυπάνε τόσο άσκημα και με τόσο ύπουλο τρόπο τον κ. Βαρουφάκη;. Επειδή ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ  στα άχαρα μνημόνια που μας γονάτισαν και μας κατέστρεψαν;. ή επειδή μέχρι και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τα νοσοκομεία είχαν υπαχθεί στα μνημόνια τους;.

 

Γιατί;.

 

Γιατί ρε ΣυνΈλληνες κατηγορούν τόσο ύπουλα τον κ. Καμμένο, και ποιοι! -το πιο συντηρητικό μόρφωμα-  προσποιούμενο τους κεντρώους και αριστερούς;. (Μέσα σε αυτούς ξεπετάχτηκε και ένα άλλο νέο κόμμα, το μέλλον θα μας δείξει από ποιους εμφανίστηκε).

Επειδή ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ στα άχαρα μνημόνια τους και κατάφερε να συνεργαστεί με τον Πρωθυπουργό έναν ευφυέστατο Νέο και γνώστη όπως φαίνεται Στρατηγικών Σχεδίων, ώστε να κάνουν μέχρι στιγμής, την πιο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ κυβέρνηση που ο τόπος είχε να δει εδώ και  δεκαετίες;.

 

Γιατί;.

 

Μήπως γιατί βολεύει την ΔΙΑΦΘΟΡΑ, την ΔΙΑΠΛΟΚΗ, την ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ, την … και  για να ξηλωθεί η κυβέρνηση πρέπει πρώτα να φαγωθεί κάποιος μη ενδοτικός που μπήκε ως άγανο στη μύτη τους;. Στη μύτη όλων αυτών των εντός και εκτός τειχών και επί των αυτών και επί τα αυτά της βουλής;.

 

Μήπως τελικός το άγανο από την μύτη τους πρέπει να βγει και έχει ονοματεπώνυμο; και το όνομα τους είναι  –Ζωή, Γιανης, Πάνος, Νίκος (Αντιταβούτογλου)- και έπονται οι άλλοι για να φαγωθεί ευκολότερα ο Αλέξης;.

 

Μήπως τελικός  αυτό το ευφυέστατο νέο σε ηλικία άτομο με τους ευφυέστατους, νέοι και αυτοί σε ηλικία  συνεργάτες του, τους χαλάσανε τα σχέδια;.

 

Εμείς ως απλοί άνθρωποι που τα συμφέροντα μας δεν ταυτίζονται με τα συμφέροντα της κλεπτοκρατίας, έχουμε  κανέναν λόγο –τουλάχιστον- σε αυτή τη χρονική περίοδο να μπαίνουμε στον παραλογισμό των δικών τους συμφερόντων;.

 

Παιδιά, κρατήστε ψηλά την σημαία της Ελλάδας και συνεργαστείτε με τους αξιοπρεπείς. Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ είναι λέξεις που γεννήθηκαν από τους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΣΟΧΗ στην κλεπτοκρατία μη σας βάλει στο χέρι (ξέρει αυτή, από τερτίπια που λένε και στο Χωριό μου). Κρατηθείτε μέχρι να έρθουν στην Ευρώπη και άλλες με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ δυνάμεις.

 

Το μέλλον είναι μπροστά.

 

Και μη ξεχνάμε, τουλάχιστον όσοι ερχόμαστε από τα παλιά και η μνήμη μας ακόμη, μας βοηθάει.

 

Όταν  -κουρεύουμε τα κυπαρίσσια, ξεραίνονται-.

 

     Δημήτρης Μπουντουτσίδης

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


× 1 = έξι