ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΝΟΥ… ΟΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

Γιάννη Τζούβελη στάσου στο ύψος  των περιστάσεων  και μην απογοητεύεις όλους όσους σε τίμησαν και σε στήριξαν με την ψήφο τους. Ο “πόλεμος” που ξεκίνησες  μόνο κακό θα φέρει και να θυμάσαι πάντα, ότι οι «παραγγελιές» έχουν θύματα, πιάσε λοιπόν το υπονοούμενο και ερμήνευσε το όπως εσύ θέλεις.

Λέγεται ότι υπονομεύεις τον δήμαρχο και αναρωτιέμαι γιατί,  μήπως γιατί σου στέρησε την μονιμότητα? Μα δεν είχε υποχρέωση την ανανέωση σε πρόσωπα? Λέγεται επίσης ότι πίσω από τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που ανεβάζουν κάποιοι δημοσιοκάφροι  εναντίον της  Καυκά, κρύβεσαι εσύ κι αναρωτιέμαι γιατί? Σου πήρε την καρέκλα η οποία υποτίθεται σου ανήκει εσαεί γιατί την έφερες απ’ το σπίτι σου ή μήπως επειδή κατάφερε παρά τις τρικλοποδιές και τα εμπόδια  να δείξει μέσα στο άντρο σου ότι κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, κι ότι ο τομέας της καθαριότητας δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση?

Καιρός να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχουν και παντελονάτες γυναίκες που τολμούν έχουν το τσαγανό, τη θέληση και τα balls, έτσι που  να μπορούν να τα βγάλουν πέρα καλύτερα κι από τους άντρες.

Ας περάσουμε όμως στην ουσία του ζητήματος για να σου θυμίσω ότι την προηγουμένη φορά σε στήριξα ανοιχτά με όλες μου τις δυνάμεις. Κάναμε όλοι μας τα πάντα προκειμένου να κερδίσεις τις εκλογές και να ηγηθείς της Τ.Ο της Ν.Δ, φαίνεται όμως ότι κάναμε λάθος γιατί εξασφαλίζοντας την θέση του προέδρου της Τ.Ο της Ν.Δ και πιστεύοντας ότι πλέον το μαγαζί σου ανήκει, άλλα σχέδια έχεις κατά νου.. Ξέρεις, κάτι «πιτσούνια»  λένε ότι δίνεις «δουλειά» στα απόβλητα και εδώ πρέπει να σου θυμίσω όταν έλεγες κάποτε ότι είχες  την άκρη σε 24 ώρες να βρεις  και να εξολοθρεύσεις κάποιους ψευτοεκδότες και ψευτοδημοσιογράφους κάποια ψευτοπροφίλ και κάποια παράσιτα  που χρόνια σαν νταβατζήδες  λυμαίνουν την τοπική κοινωνία.

Δεν το έκανες όμως και δεν το έκανες  γιατί όλοι  αυτοί οι νταβατζήδες όλα αυτά τα σκατά σας είναι χρήσιμα εργαλεία για να μπορείτε κατά καιρούς μέσω αυτών να πετυχαίνεται καίρια  χτυπήματα σπίλωσης  σε αυτόν που θεωρείται πολιτικό σας αντίπαλο.                                                                                                                                                                                                                                              Γιάννη Τζούβελη, οι  Γλυφαδιώτες φίλοι της ΝΔ δεν είναι πρόβατα για να παίζει ο καθένας από εσάς τα δικά του παιχνίδια και φυσικά αφού πρώτα ενημερωθούν για το τι ακριβώς πρεσβεύεις και τι έχεις πίσω από το μυαλό σου θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά αν πρέπει να σε ξανατιμήσουν με την ψήφο τους, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί απ’ αυτούς που θεωρούσες σιγουράκια και  υποστηρικτές  σου, τώρα σου γυρνούν την πλάτη.

Τελικά φαίνεται ότι ο Νίκος Παπάζογλου αδικήθηκε κι αδικήθηκε πολύ, όμως με το πείσμα, την  αποφασιστικότητα του και την στήριξη όλων των φίλων της παράταξης, πιστεύουμε ότι θα εκλεγεί και  πάλι πρόεδρος στην Τ.Ο της Ν.Δ στη Γλυφάδα.

αφήστε ένα σχόλιο


− έξι = 3