ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Σε απάντηση των από 17-10-203 και 11-11-2013 αντίστοιχων αιτήσεών μου, ΚΑΙ προς την κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Κα Παν. ΦΑΚΟΥ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Γενική Δ/νση Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, (δια του Δ/ντη κ. Π.Λάβδα)

Και

Το Υ.Π.Ε.Κ.Α. (δια του Επιθεωρητή, κ. Π. Μέρκου), με ενημέρωσαν με τα από 10-12-2013 και

17-12-2013 αντίστοιχα έγγραφά τους, με βαθμό Προτεραιότητας ΕΠΕΙΓΟΝ ως προς την απομάκρυνση όλων των κατασκευών στο παράνομο Νεκροταφείο του Κόκκορη και του Μητροπολίτη Παύλου.

Τα αντίστοιχα έγγραφα, κατωτέρω τα εγχειρίζω προς γνώση των δημοτών, προκειμένου να πληροφορηθούν, το εγκληματικό εγχείρημα του δημάρχου Γλυφάδας, της Κοκκορο-Παρέας του και του Μητροπολίτη Γλυφάδας, με θύμα εμένα και επίσημα δράστες τους: Κώστα Κόκκορη, Γεωγούλα Ευστάθιο & Κόκκορη Γεώργιο (σύμφωνα με το κατηγορητήριο ΕΓ45-2012/515), τον Κούτρα Νίκο, εκπαιδευτικό και πρώην υποψήφιο στην Παράταξη του Κόκκορη, και άλλα πρόσωπα τα οποία οσονούπω θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για σωματική μου βλάβη, επειδή στις 12-08-2011 βιντεοσκοπούσα τον χώρο του παράνομου Νεκροταφείου.

-ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΑ ΨΗΦΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΟΡΟΑΡΕΑΣ ΤΟΥ.

Υπενθυμίζω δε, ότι κατά του Δήμου Γλυφάδας – των δημοτών, το Υ.Π.Ε.Κ.Α. με την αριθ. πρωτ. 1762/19-06-2013 ΑΠΟΦΑΣΗ, κατόπιν επαναλαμβανομένων καταγγελιών μου κατά του Ειδικού Γραμματέα του Υ.Π.Ε.Κ.Α. για παράβαση καθήκοντος υπέγραψε (το ανυπόγραφο για δύο χρόνια) πρόστιμο 103.500 € για την κατασκευή του παράνομου Νεκροταφείου, πρόστιμο που βεβαιώθηκε στη ΔΟΥ Γλυφάδας και κάθε μήνα το ποσό αυτό έχει προσαύξηση 1% μέχρι οριστική εξόφληση.

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


× δυο = 18