ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΣΕΜΝΑ…ΘΑ “ΔΟΥΛΕΨΕΙ” Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιαννακόπουλε, η περίοδος χάριτος  έληξε. Αν για οιανδήποτε λόγο με προκαλέσεις ή αναφερθείς στο όνομα μου με ψεύδη και χυδαίους συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς, υπόσχομαι δημόσια θα σου βγάλω  ΌΛΑ Τ΄ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ και το εννοώ. Φρόντισε να σε μάθουν κι όσοι δεν σε ξέρουν. 

 

2 σχόλια σε ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΣΕΜΝΑ…ΘΑ “ΔΟΥΛΕΨΕΙ” Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

  • ANASTASIOS  λέει:

    ΘΡΑΣΙΜΙ ΑΠΕΙΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ;

    ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΡΝΟΦΥΛΛΑΔΑΣ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ! ! !
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ Η ΨΥΧΗ ! ! !
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΤΟΥ; ; ; ΕΝΝΟΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΑΡΧΕΙΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ! ! !
    ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ! ! !
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΤΕΛΟΣ 23-03-2018.

    • admin  λέει:

      Γιαννακόπουλε σε προειδοποίησα αλλά εσύ επιμένεις. Αν έχεις αντρικά να στραφείς κατά πάντων για να δουνε πόσα χρόνια με απειλείς και με εκφοβίζεις μέσα από τα συκοφαντικά και χυδαία μηνύματα που μου στέλνεις ακόμα και για την οικογένεια μου. Ήρθε η ώρα να πληρώσεις για τα εγκλήματα σου. ο Υπολογιστής μου και το τηλ. στην διάθεση των αρχών. Είσαι κότα πες ποιος είναι ο Αρχιπούστης πες ποιος είναι το καλόπαιδο του 4ου ορόφου. Έλα να αποδείξεις ότι όσα έλεγε ο ημερήσιος τύπος για τη δράση σου όλα αυτά τα χρόνια είναι ψέματα. Είσαι αστείος για το μαραφέτι του αλόγου που λες σου απήντησα δεν είσαι το μόνο νούμερο μην προσπαθείς να πάρεις την δόξα άλλων!!

αφήστε ένα σχόλιο


× δυο = 10