Γιάννης Κωνσταντάτος δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Με διγλωσσία και ψέματα προσπαθεί να καλύψει το πόρισμα καταπέλτης της Πολεοδομίας Ελληνικού – Αργυρούπολης που τους στέλνει στον εισαγγελέα

Οι πληροφορίες που μας έρχονται λένε ότι ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης έδωσε συνέντευξη τύπου για το ρέμα της Ευρυάλης.

Αν οι πληροφορίες μας αληθεύουν για μια ακόμη φορά θα γίνουμε  μάρτυρες μιας ανίερης –  φιλόδοξης προσπάθειας του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου για να προβληθεί.

Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες ο δήμαρχος της Γλυφάδας κατ’ επανάληψη έχει  αποφανθεί δημόσια ότι όσο αφορά το θέμα με το ρέμα της Ευρυάλης, ο δήμος Γλυφάδας δεν διεκδικεί τίποτα αλλά επουδενί λόγο θα επιτρέψει να γίνει το ρέμα της Ευρυάλης σκουπιδότοπος και χωματερή.

Αν επαληθευτεί η πληροφορία αυτή, η συνέντευξη  δεν θα έχει απολύτως κανένα νόημα και  θα είναι για μια ακόμη φορά  ένας τρόπος προβολής για το «ορφανό» του Μαντέλη καθώς η αδυναμία του για τις κάμερες είναι γνωστή . Για μια ακόμη φορά ο ίδιος και τα πληρωμένα  παπαγαλάκια του λένε ψέματα και επιπρόσθετα χρησιμοποιούν τον ιστορικό σύλλογο των Σουρμένων ως άλλοθι για τις κρυφές του επιδιώξεις. Ουδέποτε ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έχει αποφανθεί ότι θα στερήσει τον σύλλογο των Σουρμένων από τις εγκαταστάσεις του.

Για να είμαστε ξεκάθαροι  κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν όσο ψηλά κι αν βρίσκονται βάζοντας πλάτη στο έκτρωμα που θέλει να δημιουργήσει ο Γιάννης Κωνσταντάτος εκεί για λόγους ρεβανσισμού,  θα αναλάβει και το κόστος.

Ο δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έχει δώσει σαφείς απαντήσεις στο  δημοτικό συμβούλιο τις 23-06-2021 όπου αναλυτικότατα και σε άπταιστα ελληνικά τονίζει, ότι,  δεν ζητάμε τίποτα, δεν διεκδικούμε τίποτα,  ωστόσο υπάρχει μια εκκρεμότητα την οποία καλείτε να διευθετήσει η περιφέρεια όσο αφορά το κομμάτι της Κύπρου μέχρι την Βουλιαγμένης που παραμένει στον αέρα, όμως σε καμία περίπτωση ο δήμος Γλυφάδας δεν θα επιτρέψει την υποβάθμιση της περιοχής με τη δημιουργία χωματερής  και ένα βουνό από μπάζα όπως είναι σήμερα.

Ξεκάθαρα κι απλά δεν ζητάμε τίποτα δεν θέλουμε τίποτα,θέλουμε το ρέμα ελεύθερο.

Το «ορφανό» του Μαντέλη θα πρέπει να καταλάβει ότι μπορεί να κοροϊδεύει πολλούς για λίγο, δεν μπορεί όμως να κοροϊδεύει πολλούς για πολύ. Το  «χαστούκι» από την πολεοδομία του δήμου του «προσέξτε παρακαλώ  η πολεοδομία του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης  του οποίου προΐσταται ο Γιάννης Κωνστυαντάτος» μετά από την διενέργεια αυτοψίας έκρινε παράνομες τις όποιες εγκαταστάσεις υπάρχουν στο ρέμα της Ευρυάλης και διέταξε παύση εργασιών στέλνοντας κατηγορηματικά την υπόθεση στον εισαγγελέα “Παρακαλούμε να διώξετε ποινικά τους ανωτέρω υπόχρεους, σύμφωνα με τον Νόμο” αναφέρει χαρακτηριστικά το επίσημο έγγραφο που έστειλε η Πολεοδομία στον Εισαγγελέα” είναι η καλύτερη απάντηση.

Ο  Πασόκος δήμαρχος του Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος θα πρέπει να καταλάβει ότι  υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν σκύβουν το κεφάλι και κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Όλοι λοιπόν ακόμη και οι υπηρεσίες του δήμου του λένε τα αντίθετα από όσα ο ίδιος και τα πληρωμένα παπαγαλάκια του ισχυρίζονται.  Η διγλωσσία και το ψέμα δεν πείθουν κανέναν κι αυτό κάποτε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης θα πρέπει να το καταλάβει.

αφήστε ένα σχόλιο


δυο + = 9