ΓΕΜΑΤΟΣ “ΠΑΡΑΣΗΜΑ”… ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ!!

Ο Γιαννακόπουλος  ο  τραμπουκομπαχαλάκης ψευτοενεργός δημότης, θέλησε για μια ακόμη φορά να υπερασπίσει την αλανιάρα  σκυλίτσα του που βρίσκεται φοβισμένη με την ουρά στα σκέλια και με αποκαλεί λαμόγιο γιατί ανέβασα την είδηση, ότι αυτή συνελήφθη. Προφανώς θέλει και πάλι να του φρεσκάρω την μνήμη για όσα έλεγε και έπραττε τον καιρό που ο Ψευτοεκδότης- ψευτοδημοσιογράφος Ζαχαριάδης (όπως τον αποκαλούσε) ήταν γι αυτόν κόκκινο πανί..

Δείτε το μήνυμα που μου έστειλε προχθές Σάββατο που πείθει για μια ακόμη φορά ότι η συνεργασία του με τον ψευτοεκδότη – ψευτοδημοσιογράφο Ζαχαριάδη δεν είναι απλά δεδομένη,  αλλά «μαζί» και με την συνδρομή δυο –  τριών ακόμα αποτυχημένων έχουν στήσει μια βιομηχανία κατασκευής σκανδάλων με κοινό στόχο τη σπίλωση και τη συκοφαντία του Δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και εμένα γιατί στηρίζω την δημοτική αρχή, απαντώ στα αίσχη και την χυδαιότητα και δεν «πνίγω» τον πρότερο έντιμο βίο τους και το πλούσιο σε καταδίκες βιογραφικό τους.

Δείτε λοιπόν πως με στολίζει για ανέβασα την είδηση ότι συνελήφθη ο γνωστός ψευτοδημοσιογράφος Η. Ζαχαριάδης και βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

Γιαννακόπουλος,

ΛΑΜΟΓΙΟ, ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ 100  (ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ Η ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ), ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ MERCEDES. ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Να εκθέσω τον Ζαχαριάδη??? Εδώ είναι που γελάνε μέχρις δακρύων. Εδώ είναι που διαμαρτύρεται η ουροδόχος κύστη και σου φεύγουν τα τσίσια. Αλήθεια ποιον αποκαλεί Αρχιπούστη? Ποιος είναι ο κοντός με την Mercedes? Μπορεί σαν άντρας που λέει ότι είναι να αφήσει τους υπαινιγμούς και τα υπονοούμενα και να μιλήσει με ονόματα?

Εδώ πια είναι για να τρελαίνεται κανείς με το θράσος του ψευτοενεργού δημότη, όταν πριν λίγους μήνες,  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ, ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΚΑΤ΄ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 24 ,ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 2.000 ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, όταν πριν λίγο καιρό καταδικάστηκε για το νέο του «άθλο» με το κατάστημα τράπεζας στην Γλυφάδα, σε ένα (1) έτος και δέκα μήνες φυλάκιση κι όταν στο ενεργητικό του έχει σωρεία από αξιόποινες πράξεις. Βίος και πολιτεία,  κι  αυτός ο “αξιότιμος” καθόλα “κύριος” αποκαλεί εμένα λαμόγιο, έ του φούστη είναι για να τρελαίνεσαι!!! 

αφήστε ένα σχόλιο


5 + τέσσερα =