ΓΑΤΟΣ Ο ΖΥΖΥΓΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΗΠΕΙΡΟ

Μία γυναίκα στην Κρήτη ανέφερε στον σύζυγό της ότι θα βγει μία βόλτα για να πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Όπως φαίνεται όμως το πραγματικό της σχέδιο δεν ήταν να γυρίσει ποτέ.

Σύμφωνα με το cretalive.gr είχε προσχεδιάσει να πετάξει αεροπορικώς όχι σε άλλη χώρα αλλά σε άλλη ήπειρο, όμως ο χρόνος αλλά και τα αντανακλαστικά του συζύγου ματαίωσαν τα σχέδια της και μπλόκαραν την έξοδο της από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για μία υπόθεση που πλέον έχει πάρει την δικαστική οδό αφού υπήρξε άμεση κινητοποίηση των Αρχών. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Την επίμαχη ημέρα το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας απουσίαζε στο ιδιωτικό σχολείο. Στην έπαυλη έμειναν ο πατέρας με των λίγων μηνών βρέφος τους.

Η σύζυγος δεν γυρνούσε και η ώρα περνούσε ανησυχητικά. Τότε ο άνδρας την κάλεσε στο τηλέφωνο. Τότε διαπίστωσε ότι το κινητό ήταν απενεργοποιημένο. Την αναζήτησε στην ευρύτερη περιοχή, όμως κανείς δεν την είχε δει. Τελικώς, ο επιχειρηματίας, ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο της ήταν παρκαρισμένο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Ανακάλυψε όμως ότι από το σπίτι έλειπαν και δέκα χιλιάδες ευρώ.

Ο επιχειρηματίας πήγε άμεσα στην αστυνομία που έκανε μήνυση. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση και η σύζυγος εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Αθηνών, λίγο πριν την επιβίβαση της, σε πτήση με προορισμό άλλη ήπειρο.

Πάνω της, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί βρήκαν το ποσό των 10.000 ευρώ, σε μετρητά. Η υπόθεση όμως είχε και άλλη τροπή αφού μετά τα όσα συνέβησαν, το αρμόδιο Πρωτοδικείο εξέδωσε απόφαση και ανέθεσε την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών στον πατέρα τους, απομακρύνοντας την γυναίκα από την πολυτελή συζυγική εστία, επιτρέποντας ωστόσο να επικοινωνεί με τα παιδιά της για λίγες ώρες την εβδομάδα.

αφήστε ένα σχόλιο


3 − ένα =