ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΦθΗΝΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

Να είστε προετοιμασμένοι και να έχετε κατά νου ότι,«όσο η κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει» και πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές τόσο κάποια γλοιώδη υποκείμενα προς χάριν συμφερόντων θα ρεύονται σπέκουλα, συκοφαντία και γλοιώδη ασύστολα ψέματα.

Θα κυκλοφορήσουν βρώμικες φυλλάδες που ούτε ρέγκα δεν διπλώνεις και θα πέσουν εξ ουρανού χαρτάκια γραμμένα με δηλητήριο για να παραπλανήσουν τον ανυποψίαστο πολίτη. Μην παρασύρεστε από κατασκευασμένα σκάνδαλα, εισαγγελείς και δικαστές. Η βρώμικη κιναιδογραφία με επικεφαλής τον γνωστό σπεκουλαδόρο με τις εκατοντάδες καταδικαστικές αποφάσεις στο ενεργητικό του πληρώνεται από τους γνωστούς κύκλους για να ρίξει λάσπη στον δήμαρχο που άλλαξε κυριολεκτικά την Γλυφάδα. Τους κόπηκε η μάσα και επιχειρούν να ασελγήσουν με δόλιους τρόπους στην νοημοσύνη του πολίτη.
Η απάντηση σε αυτά τα τρωκτικά είναι ότι η Γλυφάδα έχει δήμαρχο τον αναμορφωτή της πόλης Γιώργο Παπανικολάου που χωρίς αμφιβολία είναι ο άνθρωπος που με τα έργα του έβγαλε την Γλυφάδα από την απαξίωση και την μιζέρια και της έδωσε την αίγλη που της ανήκει!!

 

αφήστε ένα σχόλιο


× πέντε = 45