ΒΙΝΤΕΟ-ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΔΩΝΙΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ

Γελοίος χωρίς καμία απήχηση στην κοινωνία έχει μείνει στο 2007… τόσο αστείος που επιμένει να συγκρίνει δημοσκοπήσεις μετά τις εκλογές (Ιούλιος) με τις εκλογές όπου τα κόμματα συσπειρώνονται… γελάει ο κόσμος μαζί του

Τη στήριξή του στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Ευάγγελος Αντώναρος, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Άδωνι Γεωργιάδη όσο και στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Μιλώντας στο Focus Fm, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή σχολίασε την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ και είπε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε να πέσει καμία σκιά σε αυτή τη διαδικασία που έχουμε μπροστά μας.

“Όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκλήθη το βράδυ του δημοψηφίσματος να αναλάβει την αντιπροεδρία και στη συνέχεια την προεδρία του κόμματος, η ΝΔ είχε πέσει στα τάρταρα και αυτή τη ΝΔ παρέλαβε ο Μειμαράκης και την έφερε στο 28% που βεβαίως δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει τις εκλογές, αλλά βεβαίως την ανασύνταξε με λόγο ενωτικό και ήπιο. Βεβαίως και θα ήταν και καλή επιλογή χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι άλλοι υποψήφιοι δεν έχουν το δικαίωμα, τα προσόντα, την νομιμοποιηση να είναι υποψήφιοι και να διεκδικήσουν την προεδρία” σημείωσε ο κ. Αντώναρος, ξεκαθαρίζοντας ότι ακόμη κι αν με κάποιους μπορεί να έχει διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις δεν έχει προσωπικές διαφορές.

Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον κ.Τζιτζικώστα : “Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο με τον Απόστολο Τζιτζικώστα με τον οποίο με συνδέει προσωπική φιλία και πιστεύω ότι παρά την ευθεία τοποθέτηση που παίρνω η φιλία μας θα μείνει αδιατάραχτη. Είναι ένας εξαιρετικός περιφερειάρχης, είχε μια περίφημη επιτυχία, με δική του πρωτοβουλία και δικό του τσαγανό και πιστεύω ότι έχει μεγάλο μέλλον στην παράταξη στην οποία ανήκω εδώ και 41 χρόνια”.

Για τον κ .Γεωργιάδη είπε: “Με τον Άδωνι Γεωργιάδη έχω διαφωνία επί πολιτικών και ιδεολογικών θεμάτων. Έχω την επιφύλαξη ότι οι θέσεις που εκφράζει δεν μπορούν, δεν πρέπει και δεν θα είναι κρατούσες σε μια ΝΔ όπως την ίδρυσε την φαντάστηκε, την έστησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όπως την συνέχισαν μετά οι περισσότεροι από τους προέδρους της ΝΔ”

 

 

dexiextrem.

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × = 54