ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΝEWS 247: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ

Αποκλειστική δήλωση στο News 247 του βουλευτή Β΄Αθηνών αυτόπτη μάρτυρα και παρολίγον στόχου της τραμπούκικης επίθεσης με θύμα το συνάδελφό του Γιώργο Κουμουτσάκο στη συγκέντρωση των Ποντιακών σωματείων

Τη δική του μαρτυρία καταθέτει αποκλειστικά στο News 247 ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος βρέθηκε μαζί με το Γιώργο Κουμουτσάκο και άλλους γαλάζιους βουλευτές στην επεισοδιακή συγκέντρωση των Ποντιακών σωματείων.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρει ότι εκτός από Χρυσαυγίτες υπήρχε και μπλοκ του ΕΠΑΜ (πολιτικός φορέας του Δημήτρη Καζάκη) που έδειξαν άγριες διαθέσεις εναντίον οποιουδήποτε πολιτικού προσώπου θα αναγνώριζαν στη συγκέντρωση, ενώ ο ίδιος γλίτωσε τον ξυλοδαρμό από τύχη.

“Οι άνθρωποι αυτοί καμία σχέση δεν είχαν με τη διαμαρτυρία του Ποντιακού Ελληνισμού” σημειώνει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και προσθέτει: “Είναι αρνητές των πάντων, μπαχαλάκηδες και ακραία στοιχεία της άκρας δεξιάς και της άκρας  αριστεράς. Στόχο είχαν να προβοκάρουν, να προπηλακίσουν και να αμαυρώσουν τη σημερινή διαμαρτυρία. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη δημοσιότητα της διαμαρτυρίας των Ποντιακών σωματείων και να καταστήσουν τη βία στοιχείο της πολιτικής επικαιρότητας”.

news247

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ + = 17