ΑΧ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Λόγω της απουσίας πολλών δημοτικών συμβούλων του Κόκκορη και της απουσίας του Λανδράκη οι οποίοι απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, θα πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στην αντιπολίτευση για την υπευθυνότητα που επέδειξε και για μια ακόμη φορά στήριξε την δημοτική αρχή στα δύσκολα και την έβγαλε από το αδιέξοδο και μάλιστα την στιγμή που αυτή έντρομη καλούσε στα κινητά σε βοήθεια δημοτικούς της συμβούλους προκειμένου να συμπληρώσει απαρτία. Δυστυχώς η χαλαρότητα που διακρίνει την αντιπολίτευση δικαιώνει όλους όσους μέχρι σήμερα την παρουσίαζαν ως ανύπαρκτη και δείχνει ότι δύσκολα θα μπορέσει να βρει τον βηματισμό της, το χειρότερο όλων είναι ότι κατά όπως δείχνουν τα γεγονότα η απουσία του Βαρβιτσιώτη θα λειτουργήσει καταστροφικά γιατί ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά κι αν δεν τολμήσουν να κοιτάξουν τώρα σήμερα κατάματα την αλήθεια να διορθώσουν πολλά πράγματα και να αποκτήσουν στιβαρό πολιτικό λόγο, η κρίση θα κλιμακώνεται και αύριο θα βρεθούν με μια ακόμη ήττα στο ενεργητικό τους.

Η κρίση στην αξιωματική αντιπολίτευση βγάζει μάτια και για να είμαστε ειλικρινείς μόνο η παράταξη της κ. Λυγνού και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι που αποχώρησαν από την δημοτική αρχή του Κόκκορη τολμούν μέσα από αντίξοες συνθήκες (Πρόεδρος Δ.Σ Σάκκου) να δίνουν την μάχη μέσα στις δημοτικές συνεδριάσεις με το θηρίο, με την μείζονα αντιπολίτευση σε ρόλο παθητικό να παρακολουθεί ανήμπορη και τρομαγμένη, χωρίς να μπορεί να αρθρώσει ουσιαστικό πολιτικό λόγο.

Η υπεύθυνη αντιπολίτευση δεν κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και δεν θα πρέπει να έχει ισοπεδωτικό λόγο και κριτική, όμως έχει καθήκον να είναι μαχητική και να γίνει ασπίδα προστασίας της διαφάνειας και της νομιμότητας και να μην επιτρέπει να μας ψεκάζουν με σενάρια και μ@λ@κίες που πληγώνουν για δήθεν συνεργασία της με την δημοτική αρχή.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για την Γλυφάδα” Γιώργος Αγγελόπουλλος που επί δεκαετίες υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση την παράταξη της Ν. Δημοκρατίας καλείτε για μια ακόμη φορά να πάρει γενναίες και σημαντικές αποφάσεις για να μπορέσει επιτέλους στον χρόνο που απομένει να βελτιώσει την εικόνα της παράταξης για μια εποικοδομητική αλλά συνάμα μαχητική αντιπολιτευτική τακτική διαφορετικά ο Κόκκορης θα συνεχίζει να αλωνίζει με τις ευλογίες τους.

Ελπιδοφόρα η επάνοδος του Νίκου Λεβετσοβίτη στα δημοτικά έδρανα όμως δεν φτάνει για να καλύψει το κενό των αυτιστικών της παράταξης. Επιμένουμε να το λέμε και να το φωνάζουμε ότι χρειάζεται καθαρός μαχητικός λόγος και όχι κλειδωμένα λόγια ψεύτικα.

Τέλος να πούμε ότι έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα η βοήθεια του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη κρίνεται απαραίτητη. Η Ν. Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζει ότι η παράταξη στην Γλυφάδα παραπαίει με τον κίνδυνο διάλυσης να είναι προ των πυλών. Σύντομα θα πρέπει να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις αν θέλει η παράταξη που υποστηρίζει να διεκδικήσει με αξιώσεις τον δήμο. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό απ’ όλους ότι πλέον δεν θα έχουν να παλέψουν μόνο με το θηρίο αλλά και με μια σειρά από άλλα δαιμόνια που θα παρουσιαστούν για σωτήρες .

ΥΓ

Κύριοι  αν σήμερα ωχριάτε για τον Κόκκορη και την παρέα του, φανταστείτε τι νίλα έχετε να πάθετε αν αύριο κερδίσει και πάλι και παραμείνει για άλλα 5 χρόνια στην εξουσία.

Ε τότε κάηκε ο κώλος σας.

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


9 × τέσσερα =