ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟΣ

Δημήτρης Μπουντουτσίδης
12-11-2016

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ (του Avaaz) ΓΙΑ ΤΟΝ Τραμπ.
Μήπως φθάσαμε όλοι οι άνθρωποι στον παραλογισμό ή στο καθαρώς και καθοριστικό υλισμό;.

Μπορεί να αποδειχτεί πολύ ύποπτος αυτό τον ρόλο που παίζουν μερίδα ΜΜΕ και ΕΝΤΥΠΑ ή ΚΙΝΉΜΑΤΑ όπως για παράδειγμα το παγκόσμιο κίνημα Avaaz που από την ημέρα που βγήκαν τα αποτελέσματα και ανακοινώθηκε το όνομα Τραμπ, καθημερινώς μας βομβαρδίζει να υπογράψουμε και να διαφωνήσουμε για την εκλογή του, ώστε να ακυρωθεί.

Και σαφώς είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Έλληνες αξιωματούχοι –ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ- ειδικά εκπρόσωποι κομμάτων δεν πρέπει να παίρνουν θέση αρνητική για άνθρωπο που εκλέχθηκε με δημοκρατικές διαδικασίες και τούτο διότι, δεν εκπροσωπούν τον εαυτό τους, αλλά την ΕΛΛΑΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΚΌ λαό.

Εκείνο όμως που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και με έβαλε σε υποψίες είναι το παγκόσμιο κίνημα Avaaz και φυσικό ήταν να τους απαντήσω με το παρακάτω και με τίτλο:

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ (του Avaaz) ΓΙΑ ΤΟΝ Τραμπ.

Καλημέρα σας και να αγωνίζεστε,

Όμως με την σημερινή σας επίκληση θα ήθελα να σας πω δύο λόγια.

Αρχικώς να σας αναφέρω ότι δεν έχω καμία σχέση με συντηρητικές θέσεις και απόψεις και να σας πω επίσης, ότι όποιος φοβάται να πάρει θέση δημοσίως για ότι του συμβαίνει τότε ο ίδιος αφήνει στους άλλους να κουμαντάρουν και να ελέγχουν και τον ίδιο και την ανθρωπότητα.

Αυτό ως θεωρία και την οποία την κάνω καi πράξη με την αρθογραφία μου και κείμενα μου.

Αλλά!

Για να σας ρωτήσω εσάς τους διαχειριστές εκεί στο παγκόσμιο κίνημα Avaaz, διότι ειλικρινά προβληματίζομαι με την επίκληση σας και να προσπαθείτε με αυτό τον τρόπο να αλλάξετε το σκεπτικό των ανθρώπων –Αμερικανών ψηφοφόρων- που είναι αντίθετοι με την δική σας σκέψη.

Εσείς που;!,
και από ποιον;!

γνωρίζετε ότι η δική σας σκέψη και λογική είναι καλύτερη από αυτών των Αμερικανών ψηφοφόρων- πολιτών;.

Είστε καλύτεροι γνώστες από αυτούς των προσώπων, των γεγονότων και των πράξεων των προηγουμένων και τωρινών Προέδρων;.

Για να μπούμε λίγο στην σοφία του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη και όχι σε σκέψεις ή θεωρίες δικές μου.

Ο Πλάτωνας σχετικά με την θεωρία του λόγου, του παραλόγου, της λογικής και της παραλογικής αφιέρωσε όλη του την ζωή καταλήγοντας με τις θεωρίες του τελικώς, να αποδείξει σε όλους εμάς, ότι «η λογική γεννά τον παραλογισμό».

Ως γνωστό, άλλος ένας σοφός (Ο Σοφοί των σοφών, Σωκράτης-Πλάτωνας- Αριστοτέλης) με μαθηματική σκέψη Αριστοτέλης, διαφωνούσαν για την ερμηνεία της λογικής που δίνει ο Πλάτωνας και κάθε ένας από αυτούς –Πλάτωνας, Αριστοτέλης- δεν συμφωνούσε με τις ερμηνείες του άλλου για την λογική και που υπήρξαν οι σοφοί των σοφών.

Εσείς γίνατε ανώτεροι αυτών

Το αναφέρω, γιατί οι σοφοί, ουδέποτε είχαν ως σκέψη το κέρδος που φέρει η ύλη.

Αυτό ως σχόλιο και ερμηνεύστε το -όπως θέλετε-.

Για τον λόγο αυτό μήπως τελικώς πρέπει να μπείτε στη λογική, του να σκεφτείτε και άλλες παραμέτρους όπως έκαναν ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Σωκράτης ή αργότερα ο Αφροδισιεύς;.

Αναφέρω τον Αφροδισιέα γιατί ασχολήθηκε μετέπειτα –με την λογική και σκέψη- και ο οποίος προσπάθησε να ερμηνεύσει για χρόνια την λογική και την σκέψη αυτών των μεγάλων σοφών;.

Μήπως φθάσαμε όλοι οι άνθρωποι στον παραλογισμό ή στο καθαρώς και καθοριστικό υλισμό;.

Και τώρα μετά και από το παραπάνω , να σκεφτείτε και εσείς, πόσο ανακάτεψαν οι –δήθεν- την ανθρωπότητα και πόσο την χώσανε στα έγκατα της Γής και με τους πολέμους και με τους εμφυλίους και με την διάλυση ΚΡΑΤΩΝ και αναφέρομαι για τους προηγούμενους και πιο προηγούμενους που καταστρέψανε και διαμελίσανε κράτη και τέτοιες θέσεις ουδέποτε πήρατε ως Avaaz.

Με εκτίμηση για τους αγώνες σας
Δημήτρης Μπουντουτσίδης
12-11-2016

Υ.Γ Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή το εν λόγω κείμενο μου να το δημοσιοποιείστε με κριτική ή με δημόσιο κείμενο σας ή απευθείας σε μένα.

Υ.Γ1. Νομίζω θα πρέπει να περιμένουμε, εάν όσα έχει πει o Trump είναι ρεαλιστικά και μπορεί να τα εφαρμόσει

 

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + = 13