ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ?

Γιατί να σας ψηφίσουν κ Τζούβελη οι Γλυφαδιώτες?   Μήπως γιατί εν μια νυχτί κλείσατε λες και ήταν μαγαζάκι σας την ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Γλυφάδας για να την κάνετε λίγο αργότερα ορμητήριο κατά  του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου?  Πότε επιτέλους λέτε αλήθεια και ποιος μπορεί να  σας εμπιστευτεί όταν η μία κωλοτούμπα διαδέχεται την άλλη? Ποια εμπιστοσύνη μπορεί να δείξει ο πολίτης  στο πρόσωπο σας όταν 7 μήνες πριν τις εκλογές ανεξαρτητοποιηθήκατε  και «στήσατε» μια παράταξη με τον Στελάκη Θεοδοσόπουλο που έβαλε μεγάλη ιδέα στο μυαλό του για να γίνει δήμαρχος? Πείτε την αλήθεια και μην εξαπατάτε τους φίλους της ΝΔ.  Πείτε ότι ο μικρός πολιτικά Στελάκης  Θεοδοσόπουλος δεν υπήρξε ποτέ ΝΔ. Πείτε ότι έβαλε για πρώτη φορά υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Θανάση Ηλιόπουλο και απέτυχε. Έκανε μια δεύτερη απόπειρα και μεταπήδησε στο συνδυασμό του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που τον συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του ως “αριστερό”, όπου και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος για να επιχειρήσει και πάλι με το συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου όπου εξελέγη εκ νέου δημοτικός σύμβουλος και έγινε για πρώτη φορά αντιδήμαρχος για να ακολουθήσει η γνωστή διαμάχη και η σύγκρουση του με τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου για τις «τακτοποιήσεις» συγγενικών προσώπων της υπαλλήλου του που είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του, για να ανεξαρτητοποιηθεί λίγους μήνες πριν τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου και να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος.

Πείτε την αλήθεια κύριε Τζούβελη, μέχρι τον Οκτώβριο του 2018  επευφημούσατε τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου και την δημοτική αρχή λέγοντας ότι με τον δήμαρχο έχετε την καλύτερη σχέση και όταν σας επεσήμανα ότι τον υποσκάπτεται, μιλήσατε για  αποκυήματα της φαντασίας μου? Πότε επιτέλους  λέτε την αλήθεια? Τότε η τώρα που είδατε ότι καρέκλα και φράγκα δεν πρόκειται να ξαναδείτε και βγήκατε στο αντάρτικο κι αρχίσατε να βγάζετε χολή εναντίον του?

Κύριε Τζούβελη, όταν   μιλάμε για ηθικές  αξίες και αρχές θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κι  όχι μόνο  να το φωνάζουμε να μας ακούσουν γιατί όσο περισσότερο φωνάζει κάποιος για την εντιμότητα του τόσο πιο λαμόγιο είναι, κι όταν λες ότι είσαι  παντελονάτος και λογοτιμήτης δεν θα πρέπει μόνο να το λες, αλλά και να  μπορείς να το υποστηρίζεις κι αν χρειαστεί να το αποδείξεις.

Ας μας πει λοιπόν ο κ.  Τζούβελης που δηλώνει απανταχού «πεντακαθαρίδης» και πιστός στις αρχές και τις αξίες του, δημόσια  ποιος «αξιότιμος» καθώς πρέπει «κύριος» από την  Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Γλυφάδας χωρίς διαγωνισμό και σύμβαση, φέρεται ότι ανέθεσε στην εταιρεία «ΠΕΡ.ΜΕ. Α.Ε.» να εκτελέσει για λογαριασμό του εργασίες μεταφοράς απορριμμάτων και αποβλήτων προς και από τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων?  Εξ όσων γνωρίζουμε το 2009 Αντιδήμαρχος καθαριότητας  ήταν ο Γιάννης Τζούβελης.

Έδινε λοιπόν αυτός τις προφορικές εντολές  προκειμένου να γίνονται ΟΛΑ  στη «ζούλα» με αποτέλεσμα να ζημιωθεί σήμερα ο Δήμος της Γλυφάδας με το εξωφρενικό ποσό μεγαλύτερο των 1.350.000ευρώ?

Μπορεί μήπως να μας απαντήσει ο κ. Τζούβελης πως και γιατί γινόντουσαν όλα… στη «ζούλα», όλα στα «κρυφά»?

Αυτές είναι κ. Τζούβελη οι αρχές και οι αξίες σας?

Με ποια μούτρα και με ποιο ηθικό ανάστημα μπορεί ο κ. Τζούβελης να μας παραδίδει σήμερα μαθήματα ηθικής  και εντιμότητας ?

Με ποιον δημοσιοκάφρο, λίγδα όπως τον αποκαλούσατε πριν λίγους μήνες συνεργάζεστε σήμερα? Μήπως  στενός συνεργάτης σας σήμερα είναι ο πάλαι ποτέ ορκισμένος εχθρός σας Ηλίας Ζαχαριάδης με τις εκατοντάδες καταδίκες  που τον «νοικιάσατε» για να σπιλώσει τον δήμαρχο?  Έτσι είναι οι παντελονάτοι, έτσι είναι οι λογοτιμήτες, γι αυτά ζητάτε να σας ψηφίσουν οι Γλυφαδιώτες?  Λίγη ντροπή μήπως?

Γιάννη Τζούβελη, όλα αυτά τα χρόνια οι Γλυφαδιώτες σε τίμησαν με το παραπάνω και βρισκόσουν πάντα σε περίοπτες και “έμμισθες” θέσεις, μήπως οφείλεις λίγο σεβασμό σε όλους αυτούς?

Λέμε τώρα!!

αφήστε ένα σχόλιο


2 + εννέα =