ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ? ΚΑΤΑΝΤΙΑ – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΔΗΣ Ο ΓΙΑΧΟΣ!

Η καινούργια ιλουστρασιόν  οδοντοστοιχία δεν κάνει τον άνθρωπο. Η σωτηρία της ψυχής έρχεται μέσα από το βαθύ στοχασμό, την περίσκεψη και την συγχώρεση αλλά αυτός…

Κατάφερε για μια ακόμη φορά να «διακριθεί» ο Γιάχος και να κάνει το επίπεδο δάπεδο, όταν απευθυνόμενος στον Γιώργο Αγγελόπουλο έναν άνθρωπο γνωστό για το ήθος, την εμπειρία και τιμιότητα του είπε.

«Εσύ μην μιλάς, ρούφα το αυγό σου».Ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου από τα γνωστά του Γιάχου που δείχνει το πραγματικό επίπεδο του ανθρώπου που χρόνια πάσχιζε να ξαναμπεί στα δημοτικά δρώμενα αλλά όλοι του γυρνούσαν την πλάτη. Και να ο Στελάκης . Να που ο μικρός πολιτικά Στελάκης έφτιαξε παράταξη και βρήκαν άσυλο όλα τα πολιτικά “άσυλα”.

Εφεξής τέτοιες συμπεριφορές θα βλέπουμε στις δημοτικές συνεδριάσεις. Αυτή είναι η ποιότητα των ανθρώπων που παραμυθιάζουν τον αγνό πολίτη για του αρπάξουν την ψήφο του ότι θα γυρίσουν σελίδα.  Εκεί που είπαμε ότι απαλλαχτήκαμε κάποια χρόνια, νάσου και πάλι ο Γιάχος να αναστατώνει το δημοτικό συμβούλιο με την απρεπή και εριστική  συμπεριφορά του. Προφανώς κάποιοι έτσι θέλουν να δείξουν το μπόι τους, μόνο που ακόμα και στα γεράματα,  δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι κονταίνουν ακόμη περισσότερο. Να τον χαίρεστε κ. Θεοδοσόπουλε. Τι λεβέντης. Τον φτύνουμε να μην τον βασκάνουμε.

Κρίμα για τη Γλυφάδα.

αφήστε ένα σχόλιο


9 + οκτώ =