ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ? Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ???

Το να απαντάμε κάθε φορά στα ανόητα δημοσιεύματα του κάθε τυχάρπαστου που νομίζει ότι η συκοφαντία και σπίλωση θα λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης, για να βγει το μεροκάματο δε έχει πια νόημα. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα του ότι δηλώσεις είσαι, λαμόγια, αρπαχτικά, αγράμματοι, και ανθρωπάκια βουτηγμένα στο σκατό υπαινίσσονται τους εκδότες και τους δημοσιογράφους.

Τεράστια η ευθύνη  όλων όσων για κάποιους λόγους ταΐζουν και συντηρούν – όλους αυτούς τους δημοσιοκάφρους – εκβιαστές, πόσο δε όταν ξέρουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το επάγγελμα του εκδότη και του δημοσιογράφου, παρά μόνο του εκβιαστή.

Ο πρώτος ξενόφερτος διδάξας ψευτοεκδότης –ψευτοδημοσιογράφος Ηλίας Ζαχαριάδης με πλούσια καριέρα στη Γλυφάδα που χρόνια κονομάει μαύρα εις βάρος των ανθρώπων του τοπικού τύπου, καλείτε να μας πει δημόσια ποιος είναι ο τοπικός τύπος στη Γλυφάδα κι αν μέσα σε αυτούς είναι και η αφεντιά του. Να μας πει λοιπόν δημόσια και ξεκάθαρα είναι εκδότης είναι δημοσιογράφος, πότε έκανε έναρξη επαγγέλματος και σε ποια ΔΟΥ?

Να μας πει γιατί ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου φοβάται τον τοπικό τύπο και ποιους απ΄αυτούς φοβάται? Μήπως επειδή ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου δεν πέφτει στην παγίδα να ανοίξει διάλογο με την αλητεία τα ψευτοπροφιλάκια  και τις μαϊμούδες, αυτός «έντεχνα» για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάποιων το παρουσιάζει,το μοστράρει ως φόβο και αδυναμία?  

Να του θυμίσω ότι όταν υπήρχε ο τοπικός τύπος στη Γλυφάδα ο ίδιος τα έπαιρνε μαύρα εις βάρος τοπικών έγκυρων εφημερίδων που «μάτωναν» κυριολεκτικά για να μπορέσουν κρατηθούν όπως: Ανταποκριτής – Αδέσμευτη γνώμη- Γλυφαδιώτης- Λάμψη- Όστρια-Ταχυδρόμος-Τα Νέα, ενώ αυτός με τη λάθρα πατσαβουροφυλλάδα του με τις εκατοντάδες διαφημίσεις, είχε τον τρόπο να εισπράττει φοροδιαφεύγοντας και εις βάρος μας, γιατί μπορούσε να κάνει αυτό που δεν μπορούσαμε να κάνουμε όλοι οι άλλοι, να βρίζει, να διασύρει και να διαπομπεύει αξιοπρέπειες ανθρώπων, μόνο και μόνο για να «αρπάξει» μεροκάματο.

Υπάρχει μήπως κάποιος που να μπορεί να με διαψεύσει?

Να  θυμίσω ότι έγραφε για όλους τους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους που πέρασαν από τη Γλυφάδα τα χειρότερα, μέχρι να «μπει το νερό στ΄αυλάκι», από εκεί και μετά,  ΕΣΤΑΖΕ ΜΕΛΙ. 

Υπάρχει μήπως κάποιος που να μπορεί να με διαψεύσει?

Έλεος, μα καλά σ΄αυτόν θα απαντήσει ο Γιώργος Παπανικολάου? Και για να τα λέμε ΟΛΑ ο «Παλμός» είναι η μόνη εφημερίδα που «επωφελήθηκε» (πιθανόν δίκαια) τα μάλα από τον ίδιο τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους, ο οποίος όμως σε καμία περίπτωση δεν συγχωρεί την αχαριστία!! Αυτό ας το έχουν κάποιοι «άπληστοι» υπόψη τους!!!  

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα + 2 =