ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΦΩΦΗ: ΡΕΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 8%

«Βόμβες» εκτόξευσε σήμερα κατά την τοποθέτησή του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, ο Δημήτρης Ρέππας, επισημαίνοντας πως είναι «ύβρις να πανηγυρίζουμε για το 8%» που πήρε το κόμμα στις εκλογές.

Το ιστορικό στέλεχος της Παράταξης, σε μία ομιλία που καταχειροκροτήθηκε και προκάλεσε αίσθηση, έκανε λόγο για λανθασμένη πολιτική γραμμή του ΚΙΝΑΛ,

τονίζοντας πως ο κόσμος πίστευε πως το κόμμα πάει προς τα Δεξιά, για αυτό και επέλεξε να πάει είτε προς Νέα Δημοκρατία είτε προς ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κόσμος καταλάβαινε πως θέλαμε να συνεργαστούμε με τη ΝΔ. Δώσαμε λάθος στίγμα» είπε χαρακτηριστικά. «Φτάσαμε στο σημείο να υπερασπιζόμαστε τον Σαμαρά και όχι το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του.

Ο Δημήτρης Ρέππας έκανε έναν συνολικότερο απολογισμό, αναφερόμενος ακόμη και στο Ποτάμι και την ΔΗΜΑΡ, παραδεχόμενος ότι έγιναν λάθη στην διαχείριση «προκειμένου να τηρούνται οι ισορροπίες». Ο ίδιος άσκησε σκληρή κριτική στο Κίνημα Αλλαγής για την επικοινωνιακή του τακτική, την προεκλογική του καμπάνια και τα σποτάκια που επέλεξε, ενώ άφησε τα «καρφιά» του και για τα πρόσωπα που επέλεγε η Χαριλάου Τρικούπη να στέλνει στα κανάλια.

Ποια προοπτική να αναπτύξουμε όταν δεν έχουμε νεολαία και είμαστε τόσο πίσω στην Αττική, αναρωτήθηκε. «Δεν υποστηρίξαμε την ιστορία μας όπως έπρεπε» υπογράμμισε στην συνέχεια ο κ. Ρέππας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως πρέπει: «Να ξεκινήσουμε ξανά την οικοδόμηση του πολιτικού μας χώρου».

αφήστε ένα σχόλιο


6 × = τριάντα