Ασφαλείς και ανακαινισμένες άνοιξαν οι παιδικές χαρές στη Γλυφάδα

Γεμάτες γέλια και χαρούμενες φωνούλες είναι και πάλι οι παιδικές χαρές της Γλυφάδας, που άνοιξαν ασφαλείς και ανακαινισμένες μετά την περίοδο της καραντίνας.
«Κάνουμε τα πάντα για να είναι η Γλυφάδα μια πόλη για τα παιδιά μας! Γνωρίζετε με πόση αγάπη και πόσο μεράκι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ανακατασκευάσει ολικά τις παιδικές χαρές της Γλυφάδας μας κι έχουμε φτιάξει καινούργιες. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η χαρά μας είναι μεγάλη που ανοίγουν και πάλι οι παιδότοποι στην πόλη μας! Το τελευταίο δίμηνο δεν σταματήσαμε να φροντίζουμε, να συντηρούμε και να αναβαθμίζουμε τις παιδικές χαρές ούτε λεπτό: Βάλαμε νέα δάπεδα και αντικαταστήσαμε παιχνίδια και εξαρτήματα όπου χρειαζόταν, καθαρίσαμε, απολυμάναμε, επισκευάσαμε, ανανεώσαμε τις πιστοποιήσεις, κάναμε ό,τι πρέπει για να είναι ασφαλείς και πανέτοιμες να υποδεχθούν και πάλι τους μικρούς μας φίλους.

Από σήμερα Παρασκευή είναι και πάλι ανοιχτές και οι γειτονιές μας πλημμυρίζουν ήδη, και πάλι, με παιδικά γέλια και ενθουσιασμό. Ευχαριστώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μάριο Κασέρη και όλους όσους εργάστηκαν αυτή τη περίοδο για να είναι οι εγκαταστάσεις των παιδιών μας ποιοτικές και ασφαλείς. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

αφήστε ένα σχόλιο


× 2 = οκτώ