ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ “ΝΕΑ ΑΡΧΗ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΑΣΤΟ ΜΑΚΗ… ΔΕΝ ΤΟ’ ΧΕΙΣ!!

Τόση μικρότητα αυτός  ο Φιλόπουλος της Νέας Αρχής Δυνατή Γλυφάδα. Μα τόσο!!Εντελώς ανημέρωτος αν και δικηγόρος και υποψήφιος Μεσσίας για να σώσει την Γλυφάδα ο Μάκης. Πάνω στην βιασύνη του να πει κάτι, πιάστηκε κότσος. Μέμφεται την αντιδήμαρχο Καθαριότητας Άννυ Καυκά που βρίσκεται με κατάγματα στο νοσοκομείο κι αφήνει υπονοούμενα για δήθεν αδιευκρίνιστες συνθήκες που κυκλοφορούσε το όχημα του δήμου, κι αναρωτιέται τάχαμου τι ήθελε εκείνη την ώρα με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Μα καλά βρε Μάκη τόσο σκοτάδι πχια.. και θέλεις να γίνεις δήμαρχος? Δεν γνωρίζεις Μακούλη ότι υπάρχει ειδική άδεια με το όνομα της κ. Καυκά σαν οδηγός από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ώστε να κάνει περιοδείες και ελέγχους όλο το 24ωρο?

Έτσι να μαθαίνεις, γιατί η αντιπολίτευση είναι χρήσιμη, όταν γίνεται με σοβαρότητα κι όχι για μικροπολιτικούς λόγους. Είσαι πολύ μακριά από τον Κόκκορη, μα πολύ μακριά, τόσο που οι διαφορές σηματοδοτούν και κραυγάζουν το τέλος της Δυνατής Γλυφάδας. Ο Κόκκορης αν και αντίπαλος σήμερα θα επισκεπτόταν την κ. Καυκά στο νοσοκομείο για να ευχηθεί καλή ανάρρωση, εσύ για κάνεις τη φτηνή αντιπολίτευση λες τα δικά σου.  Αυτές είναι οι διαφορές ενός ηγέτη με έναν άσχετο που τον έχρισαν επικεφαλής για να κατεβάσει τα ρολά.

Μάκη είναι κομμάτι δυσκολάκι να διαδεχτείς τον Κόκκορη,προλαβαίνεις να κατέβεις στην επόμενη στάση, άλλωστε και που θα μείνεις… τζάμπα χιλιόμετρα κάνεις.

αφήστε ένα σχόλιο


6 + οκτώ =