ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ NOTΙA PRESS – ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.

Απαράδεκτες, αντισυναδελφικές και παράνομες κρίνονται οι ενέργειες του ΤΟΥΡΙΣΤΑ Γιώργου Παπανικολάου που πολώνουν το προεκλογικό κλίμα εν όψει της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης.

Άναυδοι και αμήχανοι παραμένουν οι αντίπαλοι για την Δημαρχία του νεοφερμένου και πολιτικού βολεψάκια εκπροσώπου της κυβέρνησης Σαμαρά κ. Παπανικολάου, με τον τρόπο που αποφάσισαν αυτός και οι “επιτελείς” του να διεξάγουν την προεκλογική τους εκστρατεία.

Ο αγώνας αυτός θα μείνει στην ιστορία της Γλυφάδας ως αναχρονιστικός, παλαιοκομματικός, εριστικός και παράνομος. Πολλά τα πολιτικά φάουλ του εκπροσώπου του Σαμαρά για την διεκδίκηση της Δημαρχίας της Γλυφάδας, που καθημερινά δύο μήνες τώρα προκαλεί, ειρωνεύεται, σατυρίζει και αναίτια κατηγορεί τους ανθυποψηφίους του με μονόλογο και εκ του ασφαλούς. Μάλιστα, σε ανοιχτή πρόσκληση του δημάρχου Κόκκορη να παρευρεθούν σε τηλεοπτικό κανάλι και να αντιπαραθέσουν τις ιδέες, τα προγράμματα και τις απόψεις τους για τη Γλυφάδα, ο νεαρός Παπανικολάου ακόμη “διαχειρίζεται” την απάντησή του.

Οι τελευταίες ημέρες όμως ήταν αυτές που έκαναν τον Γιωργάκη Παπανικολάου να “ξεφύγει” εντελώς.

Διαβάζοντας τις δημοσκοπήσεις που τον κατατάσσουν 3ο ή 4ο στην προτίμηση των Γλυφαδιωτών και βλέποντας τα πολιτικά του όνειρα να μην ενδιαφέρουν τους συμπολίτες μας, άρχισε μια πολυέξοδη ρυπογόνα και βρωμερή αφισσοκόλληση και τοποθέτηση πανό που εκτός του οτι δείχνει μια πολύ άσχημη εικόνα της πόλης, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τον Νόμο.

Τίποτε όμως, όπως φαίνεται, δεν είναι ικανό να σταματήσει τον πολιτικό και ηθικό ξεπεσμό του ελαφροίσκιωτου. Παρά τις επανειλλημένες συστάσεις των οργάνων των υπηρεσιών του Δήμου να σταματήσει να ρυπαίνει τη πόλη, ο νεαρός εκ Βρυξελλών έδωσε εντολή να δυναμώσει την διαφημιστική του καμπάνια, αγνοώντας νόμους και υπηρεσίες.

Φτάνοντας στο χθές και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε, ημερήσια εφημερίδα που πρόσκειται φιλικά με την κυβερνητική λαίλαπα της εξουσίας, δημοσίευσε απόρρητα έγγραφα προανακριτικής εξέτασης, που αφορούν τον Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη. Χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες, χωρίς να υπάρχει αιτίαση, χωρίς να εκδοθεί κάποιο δελτίο τύπου από οποιονδήποτε, ο κ. Παπανικολάου τύπωσε σε φωτοτυπίες το συγκεκριμένο παράνομο ρεπορτάζ και αγνοώντας τον Νόμο που απαγορεύει ρητά την οποιαδήποτε διακίνηση διαφημιστικών ή άλλων εντύπων μετά τις 12 το βράδυ της Παρασκευής, μίσθωσε νεαρούς διανεμητές εντύπων και μοίρασε κατά χιλιάδες τις συγκεκριμένες φωτοτυπίες.

Σαν να μην έφτανε αυτή η παρανομία, διέπραξε κι άλλη.

Σήμερα Σαββάτο παραμονή εκλογών, η αστυνομία μπλόκαρε ένα φορτηγό με διαφημιστικά σταντ και αφίσσες του κ. Παπανικολάου που θα τις τοποθετούσε ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε όλη τη Γλυφάδα. Σε διαμαρτυρία Γλυφαδιωτών, επενέβη ο δήμαρχος Κώστας Κόκκορης και αξίωσε την σύλληψη των διανεμητών του συγκεκριμένου συκοφαντικού ρεπορτάζ της φωτοτυπίας καθώς και του ηθικού αυτουργού.

Μάλιστα ο ίδιος ο Δήμαρχος πήγε στο εκλογικό κέντρο του κ. Παπανικολάου για να διαμαρτυρηθεί, αλλά δυστυχώς ο νεαρός προτίμησε να μην εμφανιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ημερήσια εφημερίδα (αφού ξεπλήρωσε το χρέος της και συνεμορφώθη σε εντολές άνωθεν) σε ανακοίνωσή της αναφέρει οτι στο φύλλο της Δευτέρας πρόκειται να ανακατασκευάσει το δημοσίευμα ως ψευδές. Φυσικά, η ζημιά σπίλωσης του βασικού αντιπάλου του κ. Παπανικολάου είχε διαπραχθεί. Όπως μας ανέφεραν, ως ηθικό αυτουργό για την διανομή στο ψευδές δημοσίευμα, η αστυνομία αναζητά τον κ. Παπανικολάου και αν ευσταθεί η κατηγορία να τον συλλάβει με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Εν αναμονή των εξελίξεων θέλουμε να επισημάνουμε στους Γλυφαδιώτες, οτι η ψήφος τους είναι καθοριστική. Ας προσέξουν τους πολιτικούς απατεώνες που επιζητούν την εξουσία για άλλη συμφέροντα, για να μην γίνουν κοινοί απατεώνες.

Αναδημοσίευση από το Notia press

Υ.Γ

Μετά την ανάρτηση του συγκεκριμένου άρθρου από τον εκδότη Ηλία Ζαχαριάδη,  κάποιοι καλοί άνθρωποι φρόντισαν να μπλοκάρουν την ιστοσελίδα του έτσι ώστε να μην διαβαστεί το άρθρο. Πρακτικές μικρών ανθρώπων που σίγουρα βρίσκονται κυριευμένοι από πανικό.

 

αφήστε ένα σχόλιο


9 − δυο =