ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΨΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΜΝΟΥΣ Ο ¨ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ” ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Γελάνε και οι πέτρες πια με τα ΕΙΠΑ –ΞΕΙΠΑ του Ζαχαριάδη. Συλλεκτικά πλέον τα ψέματα του δημοσιογραφίσκου που μάχεται δήθεν για την εντιμότητα!! Δείτε και θαυμάστε την δημοσιογραφία της αθλιότητας και την χυδαιότητα του ανθρώπου που με όπλο τον κιτρινισμό και την κιναιδογραφία έχει καταφέρει να γίνει ο φόβος και ο τρόμος  όλων και έχει αναγάγει την σπίλωση και τη συκοφαντία σε μόδα. Δείτε επίσης πόσο χαμηλά έχει πέσει το επίπεδο της δήθεν έγκριτης ενημέρωσης στη Γλυφάδα από τις βρωμιές, τις κωλοτούμπες, τον κατάπτυστο κιτρινισμό, του καθ’ όλα  «εντιμότατου» αυτού «κυρίου» όταν με την βρώμικη πένα του κατακρεούργησε στην κυριολεξία την τιμή και την υπόληψη μιας κυρίας όπως η κ. Μαίρη Παπάζογλου με δημοσιεύματα που άπτονται της κριτικής και εμπίπτουν στην κατηγορία του διασυρμού και της σπίλωσης.

Οπως πολλές φορές έχουμε πει είναι άλλο πράγμα η κριτική ακόμα κι όταν αυτή περιέχει μια δόση υπερβολής και εντελώς άλλο πράγμα η συκοφαντία.

Όσα λόγια κι αν ειπωθούν θα είναι λίγα και φτωχά μπρος στην βρωμιά, τις κωλοτούμπες, τα ΕΙΠΑ ΞΕΙΠΑ, τον απύθμενο κιτρινισμό, τα μαγειρέματα από τον «εντιμότατο» όπως θέλει να παρουσιάζεται υπηρέτη της ενημέρωσης.  Δείτε τον αδέκαστο «δημοσιογράφο» όταν είχε υπερβεί για μια ακόμη φορά τα όρια της κριτικής, κι άφηνε φρικτά υπονοούμενα και χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με την εντιμότητα του δημοσιογράφου που ψάχνει και ερευνά αλλά περισσότερο με εκβιαστή.

Δείτε πως όλα αλλάζουν ξαφνικά κι από τη συκοφαντία και τη λάσπη περνάει στους ψαλμούς και τους ύμνους. Άραγε αυτός ο «κύριος» που παριστάνει τον εκδότη και τον δημοσιογράφο κατάλαβε ποτέ το έγκλημα που διέπραξε κατά της τιμής και της υπόληψης της κ. Μαίρης Παπάζογλου? Ο αναγνώστης καλείτε πλέον να καταλάβει τον ρόλο αυτού του δήθεν «δημοσιογράφου» και πάνω από όλα την ποιότητα του ανθρώπου που μοστράρετε ως μονομάχος της εντιμότητας. Μιας εντιμότητας που όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές αποτελεί φύλλο συκής που κάτω απ’ αυτή κρύβονται  μέτρια και μικρά ανθρωπάκια εθισμένα στην ίντριγκα και την διαπλοκή που αδυνατούν να σκεφτούν πόσο κακό κάνουν με την αιματοβαμμένη πένα τους!

mp 00

 



 

 

Θαυμάστε την εντιμότητα και την αξιοπιστία του αναίχυντου “δημοσιογράφου”!!

 

mp 01A mp 18A

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


τρία × 6 =