ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ: “ΣΤΕΓΝΑ” ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ “ΣΑΣΙ” ΟΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΕΣ “ΔΙΑΝΟΙΕΣ” ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Δεν είναι δυνατόν να απαντάμε κάθε φορά στα κοπρογραφήματα του κάθε τυχάρπαστου και του κάθε ψωνισμένου που παριστάνει τον εκδότη και τον δημοσιογράφο  για τον  απλούστατο λόγο ότι πέφτουμε στην παγίδα να παίζουμε το παιχνίδι τους και να αναπαράγουμε κάθε λογής σκουπίδια που ανεβάζουν.

Οι πολίτες έχουν κρίση και άποψη και μπορούν να καταλάβουν από πού πηγάζουν όλα αυτά τα χυδαία όσο και κατάπτυστα δημοσιεύματα-μυθιστορήματα  ώστε να μην κοροϊδεύονται από τα λαμόγια δημοσιοκάφρους  του διαδικτύου, τις μαϊμούδες και τα ψευτοπροφιλάκια που βάναυσα ασελγούν στην νοημοσύνη τους με τον πιο χυδαίο τρόπο. Η εποχή που με την μέθοδο της σπίλωσης κάποια λαμόγια έβγαζαν μεροκάματο στην Γλυφάδα έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο Δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου δεν ανοίγει διάλογο με τα απόβλητα και  δεν εκβιάζεται από κάποιες αποχαυνωμένες «διάνοιες» της «δημοσιογραφίας» και τις  λαθροπατσαβουροφυλλάδες τους και δίνει καθημερινά απαντήσεις μέσα από τα έργα του. Οι ιεραπόστολοι της «διαφάνειας» και της «εντιμότητας»  θα πρέπει να αναζητήσουν  αλλού μεροκάματο.

αφήστε ένα σχόλιο


+ δυο = 7