ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 3Β

Αν είστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε τη προεκλογική εικόνα στο δήμο των 3Β μάλλον αγνοείτε πως η ανακοίνωση ενός νέου ψηφοδελτίου είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει ισχυρές αναταράξεις στο ντόπιο πολιτικό μας σκηνικό. Άριστα πληροφορημένες πηγές μας, ισχυρίζονται ότι την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση ενός ακόμη συνδυασμού θα προκαλέσει συζητήσεις και θα βάλει νέα δεδομένα στο τοπικό πολιτικό χάρτη των 3Β.

Αυτού του νέου συνδυασμού πρόκειται να ηγηθεί γνωστός έμπειρος δημοσιογράφος, που έχει υπηρετήσει και ως διπλωμάτης σε εξαιρετικά σημαντικά καίριο διπλωματικό πόστο στο εξωτερικό, με επιτυχία και ζει συχνά στο εξοχικό του σπίτι στη Βάρκιζα.

Ο εν λόγω υποψήφιος, με…”καθαρά χέρια”,σταθερά αντιμνημονιακό λόγο που αγγίζει την άρνηση του πολιτικού μας συστήματος λόγω των στρεβλώσεών του , πολύχρονη εργασιακή εμπειρία και συνθήματα που ζητούν επίμονα και απαιτητικά οικονομική διαφάνεια και κάθαρση και με έντονότατα πατριωτική πολιτική πολλού εκτιμούν πως θα βγάλει από τους αδιέξοδους προβληματισμούς τους,πολλούς ψηφοφόρους στο δήμο μας.Φιλοδοξία της εν λόγω κίνησης είναι να αγκαλιάσει κάθε κάτοικο του δήμου μας που αποδοκιμάζει φαινόμενα πολιτικής ανεπάρκειας και αδιεξόδων στα 3Β.

Πάντως το βέβαιο είναι πως δεν θα πλήξουμε και όσο θα πλησιάζουν οι εκλογές θα έχουμε εκπλήξεις και αποκαλύψεις ενώ η εν λόγω κίνηση δείχνει πως θα φέρει τα πάνω κάτω σε μια εποχή που όλοι έχουν κουραστεί από τα κατεστημένα πολιτικά κόμματα και τις προεκτάσεις τους στο δημοτικό γίγνεσθαι…

αφήστε ένα σχόλιο


− δυο = 2